![]() |
#11 |
![]() amaaan kurtulmuşuz işte...gitsin nerde öterse ötsün
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Ey Fatih'in nesli olduğu iddaasında olanlar. Siz önce ciddi olun. Fatih ve diğer Osmanlı padişahları devlet kademesinde gerekirse ermenileri bile görevlendirmedi mi? Solcular gayrimüslim ermenilerden daha mı gayrimüslim ? |
||
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Demirel gibi yıllarca dindar gözüküpte sonradan gerçek yüzünü belli edenl masonları partiye almaktansa,Ertuğrul Günay gibi delikanlı dürüst bir solcuyu almayı yeğlerim..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ALLAH aşkına Erkan Mumcu gibi adamların gerçekten akp yi desteklemediklerini sırf meclise girmek için akp den millet vekili adayı olduklarını bence Tayyip Erdoğanda biliyordu. ben bile ilk duyduğumda Erkan Mumcu terk edecek ileride bu partiyi dedim. şimdi burada bence bir danışıklı dövüş var onlar meclise girmek için akp yi kullandı akp oyunu arttırıp iktidara gelmek için onları sonuçta akp de onlarda kazançlı çıktı. yoksa akpnin bütün görüşleri kucakladığı felan yok sadece oy ve tek başına iktidara gelme kaygısı var. vesselam... (not: bütün görüşleri kucaklıyorsanız bu benim görüşüm bunuda kucaklayın ve sinirlenmeyin lütfen :-*)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
![]() Alıntı:
Senin gibi bilgili bir kardeşimiz Hz. Peygamberin Ve Ebu Bekir'in hicreti esnasında yol gösteren izcinin müslüman olmadığını da biliyordur galiba :-* |
||||
![]() |
![]() |
#17 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
|||||||
![]() |
![]() |
#19 | |||||||
![]() Alıntı:
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||||
![]() Alıntı:
Yarım saattir siyer karıştırıyorum > ![]() ![]() Bilgiyi doğrulamam gerekti ama değdi inşallah, Abdullah b. Ureykit İslam'ı kabul etmediği halde yol kılavuzu seçilmiş,bir yere kadar beraberler. Siyaset konusunda haklı olabilirsin apayrı bir olay tabii ki. :-* |
|||||||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|