AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-23-2008, 01:26   #241
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Evet böyle tartışmalarda kimse birbirine birşey anlatamıyor malesef,Çünkü önyargılar var bilgi ve birikim konuşmuyor,! Kulaktan duyma , internetten görme yazılarla hareket ediliyor.Dışarda bunları bilimsel cercevede tartışacak insan katiyyen yok!

Gülen'in bir tane kitabını okumadan yorum yapıyorlar.Daha fazla bişey anlatmanıza da gerek yok kanımca
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 01:28   #242
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
eddie Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
eddie Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Hala daha inatla Gülen Hoca'nın ismini aşağılıyorsunuz. Sizi o kadar uyardık, daha fazla tahammülüm kalmadı.
Ya eddie herşeyi bir kenara bırakalım. Arkadaşımıza iyi niyetle yaklaşıyoruz. Evet haklısın 18. sayfa oldu ama hala 'Fetulah' diyorsa biri insanın asabı bozuluyor...
'Fetulah'
bence sonuna kadar haklısın... hiçkimseye faydası dokunmayan alelade bir insan gibi bahsediliyor resmen..

Keşke dediğin gibi olsa, hakaret ve aşağılamak için kullanıldığına kalımı basarım. Din düşmanı güruhun sözüdür bu ama maalesef bizim Milli Görüşçülerden de aynı telaffuzu duyuyoruz.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 01:32   #243
Kullanıcı Adı
eddie
biraz birşeyler kapayım diyorum ama öyle yorumlar yapılmış ki kafam almıyor.. ben kim milli görüşçü kim değil bilmiyorum.. ama bu konunun çok dallandırılıp budaklandığını düşünüyorum... Gülen hocaefendinin de bu kadar çok olaya sebep verecek bi iş yaptığını düşünmüyorum..
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 03:30   #244
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
GÜLENMİ ÖPÜYOR İYİ BİR BAKKKK. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 03:33   #245
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
HADİNİZİ BİLİN UYARI PUANI ALIYORSAM ALYIM ZATEN 1 HAFTADIR SİTEYE GİREMEDİM.GÜLEN HIRİSTİYANMI OLDU YANİ HEM KENDİSİ ÖPMÜYOR. > >
Alt 04-23-2008, 03:36   #246
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
GÜLENİN SUÇU
DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA OKUL AÇMAK.VE BU OKULLARDA 1 KURUŞ ALMAMAK.AÇTIĞI OKULARDA BİRÇOK KİŞİYİ MÜSLÜMAN OLMASI..ÜLKEMİZİN TANIMLAMASI.DÜNYADA 150 YE YAKIN OKUL AÇMASI. BUNLAR SUÇMU SİNİR TEMEYİN ADIMI >
Alt 04-23-2008, 11:23   #247
Kullanıcı Adı
akp_ksk
Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
yok mu soruma cevap verecek yigit Fethullah gülen in Türkiye sorumlusu Cia Baskani graham fuller ile ne görüstü Graham fuller ile hangi düzeyde iliskisi var bekliyorum
Arkadaşım adam cia başkanı...
Cia bir Abd kurumu
Abd nin en önemli müttefiklerinden birisi Türkiye
Türkiyenin en önemli kişilerin birisi Fethullah Gülen...
Muhtemelen CİA başkanı hoca efendiye nasıl olduda bu kadar inançlı ve aklı başında insanı bir araya getirdin diye sormuştur...
Sonra da bölge ile ilgili görüş alışverişi yapmış olabilirler.
akp_ksk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 11:53   #248
Kullanıcı Adı
Müntesip
Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
ne demek fullerle de görüsebilir kusura bakma eger fetullah bey fuller ,ve bush ile görüsürse kusura bakma Rusya da hakli olarak Fetullah bey in ve okullarinin amerikani istiharatcilikla suclarsa sasirma yok fuller o bölgenin temsilcizi olarak fetullah beyle görüsmesi dogalmis buna kargalarda güler buna kendiniz de inanmiyorsunuz Fetulah sözde Din adami olarak ne görüsüyormus fuller ile gülün s arkadaslar gülünc ne zaman amerikanin kuyrugunda dolasmayi birakacaksiniz
cocuk ;
edepsizliğin alemi yok.ya insanlara ve onların isimlerine karşı saygılı olursun,ya da konuyla ilgili yorum yazmazsın.kimse sana gercekleri örtelim demiyor öyle degil mi

yazdıgın kelimeleri biraz daha dikkatli yazarsan iyi olur (istiharatci degil = istihbaratcı,ya hu bak sende bizim kolejlerimize gel cok güzel türkce ögretiyorlar ;) ).burada anlatılanlar senin için hiçbirsey ifade etmiyor farkındayım.ama eminim bundan 50 sene sonra ne kadar büyük hata yaptıgını anlayacaksın ,inşallah senin için geç olmaz.bizler sana birşeyleri anlatmak için ugrasıyoruz.bizim bu işten hiçbir cıkarımızda yok kazancımızda yok.ben sadece din adına faydalı işler yapan insanlara karsı saygılı olunması kanaatindeyim.olursun veya olmazsın senin bilecegin iş ama söyleyecegin her sözün hesabını verecegini düşünerek konuş olur mu ?? çünkü;
bir kafir'e dahi kafir demek müslüman'a birşey kazandırmaz ama bir müslüman'a kafir demek ,diyen müslüman'ı kafir yapar...bunu sakın unutma.bu da son mesajımdır eger bilgilenmek istedigin veya eleştri yapacagın konular olursa kişilere veya kurumlara saygılı olmak sartıyla özel mesaj atarsın.
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 12:04   #249
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
tek bir kuruş bile almaması diye bi ibare gördüm...

Yalandır hakkı olmayan parayı bile üstelik faiziyle alıyor.Bunu bizzat yaşadım..

Kurumları faiz de yiyor yani
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 12:09   #250
Kullanıcı Adı
Müntesip
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
tek bir kuruş bile almaması diye bi ibare gördüm...

Yalandır hakkı olmayan parayı bile üstelik faiziyle alıyor.Bunu bizzat yaşadım..

Kurumları faiz de yiyor yani

yanlış bilgi

kardesim yazmayacagım diyorum tutamıyorum kendimi !!
bak güzel kardeşim tüm firmalar bankadan anaparayı alırlar..faiz'i banka kendisi alır.lütfen daha dikkatli olalım,ayrıca o arkadasımız biraz abartmıs sadece durumu kötü olan ama okumayı cok isteyen fakir ögrenciler ücretsiz okuyorlar(yurtdısındaki okullarda daha cok burslu ögrenci mevcuttur).herkese ücretsiz egitim vermelerini bekleyemeyiz öyle degil mi ?? çünkü her kurumun masrafları ve mükellefiyetleri var
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir)