Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
96-02 sezonlarında Galatasaray gerçek bir takımdı. Fener ise doldur boşalt takımı. Her sezon 10 futbolcu gider 20 futbolcu gelirdi. Şimdi Fener 2 sezondur işi rayına oturttu. Cimbom ise doldur boşalt takımı oldu.
Sezon sonu muhtemelen birkaç futbolcu değişikliğiyle Fener daha da güçlenir. Cimbom, 5 senenin sonunda avrupa başarısını yakalamıştı. Fenerin de önünde bir iki sezon daha var. Aksilik çıkmazsa, Fener'İn bu yılki avrupa rüzgarı, önümüzdeki senelerde daha sert esecektir.
|
BENCE fenerbahçe buraya kadar .devamda edebilir ama avrupa kupası almaya dah çok fırın ekmek yemesi lazım
|
Cimbom'un UEFA'yı alması daha zordu bence. Para yok. Takım kriz içinde. Ama yine de kupayı aldı. Demek ki takım takım olunca, başarı geliyormuş. Fener'de şu istikrarıyla avrupada başarı yakalamaya en yakın Türk takımı. Objektif olursan bunu sende kabul edersin. Düşün. Sezon sonu muhtemelen Fener güçlü bir forvet, güçlü bir orta saha adamıyla takımı destekliyecek. Cimbom'da ise kim bilir kaç kişi gidip, kaç kişi gelecek. Aynı şey Beşiktaş içinde geçerli. Ben inanıyorum. Fener avrupada başarı yakalayacaktır. Ve bunu söylerken duygusal değil düşünerek söylüyorum. Duygusal olsaydım tuttuğum takımı, Beşiktaş'ı söylerdim.