![]() |
#1 |
![]() Ne kadar güzelsiniz
Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim - Pardon yenge Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle -Boş musunuz -Hayır arkayı beşledik gör müyon mu -Ben sandalye için sormuştum Tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır.Sonunda kız dayanamaz ve sorar - ne arıyorsunuz siz - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! :D -Daha önce tanışmış mıydık yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk - Pardon tanışabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - hönk :D - Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım - Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım - Nasıl ![]() - Naş diyorum kısa ve öz - yalnızmıyız? - Sorduğun soruyla çelişme - nası ![]() - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim? - sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim - Pardon isminizi öğrenebilir miyim - Naapcan - Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye - Ha çok romantiğim diyosun - Evet... - Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım, beni de sen - Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim - Upss
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar.
kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır.Sonunda kız dayanamaz ve sorar - ne arıyorsunuz siz - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! çok güzel bu bende hep bahane arardım sonunda buldum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben
yaktım, beni de sen - Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim - Upss bu çok hoş olmuşşşşş ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yalnızmıyız?
- Sorduğun soruyla çelişme - nası? - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim? süper lafı oturtmus hee ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben de bir tane ekliyorum
-bayan çok güzelsiniz -evet eşim de öyle düşünüyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ewet ya sizde hiç görmediğim güellik war
hıhı kaynanamdada hiçç görmediğin surat war(sinirli) hihihi ayyy pardon ben sizi birisi ile karıştırdım OLMADI AMA NEYSE ELİNE SAĞLIK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ah biz kızlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ahirettede kızlar teklif ediyomuş :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() - yalnızmıyız?
- Sorduğun soruyla çelişme - nası? - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim? bu süper di yaaaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|