AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzon Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Trabzon'un Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 08-04-2007, 19:40   #1
Kullanıcı Adı
seyid
Standart TRABZONLU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Son Yyıllarda yaşanan olaylar nedeniyle Trabzon'u karalama kampanyalarını üzülerek görmekteyiz.Trabzon Türk tarıhı boyunca vatanımızın bütünlüğünü korumak için evlatlarını bu uğurda feda etmiştir.Sarıkamış'da donarak şehit olanlar arasında dedem de vardı.Ben onun torunu olarak bu gün yaşananlara bir anlam veremiyorum.Aşağıda yazacağım sorulara cevap arıyorum.
1-Trabzon'u ülke ve dünya gündemine taşıyan 2 cinayet,ülkemize ve Trabzonumuza ne kazandırmıştır?Ne kaybettirmiştir?
2-Ülkemize Serv anlaşmasını silah ile kabul ettiremeyenler, neden Trabzon kökenli çocuk yaşta insanları kullanıyorlar?
3-Ülkemizin mili geliriden en az payı alan kentlerinden birisi neden Trabzon?
4-Hasır altında sakladıkları harıtalarında Trabzon'u hayali Büyük ermenıstan içinde gösterirlerken o yöre durmadan başka kentlere neden göç vermektedir?
5-Bütün motivasyonlarını Trabzonspor'a veren gençlerimiz,bu takımın son yıllarda düşürüldüğü kötü durumlardan sonra kendilerini başka oluşumlaramı yönelttiler?
6-15-16-17 yaşlarındaki çocuklar okulda olmaları gerekirken sokaklarda başı boş geziyorlar?
7-Sarp sınır kapısı açıldıktan sonra,ahlak değerleri neden bu kadar bozulmuştur?

Yazılacak yüzlerce soru var tabi,biz hiç bir şeyimize sahip çıkamadığımız gibi o yörenin insanına da sahip çıkamamışız ve sadece çamur at izi kalsın politikası ile güzel Trabzonumuz Türkiye ve dünyada karalanmaktadır!Bu ülke bizim güzel Trabzonumuz bizim ve yaşadıkca onu hiç kimseye bırakmayacağımızı dişarıdan ellerini ovarak bize bakan düşmanlarımıza bir tokat gibi belirtmeliyiz!

seyid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-07-2007, 13:27   #2
Kullanıcı Adı
mavera,
bende kardes..Trabzonlu ve Trabzonlusporlu olmaktan gurur duyuyorum..bu öyle bir sevgi ki anlatamam..Trabzon da dogdum ama dogumdan kisa bir süre sonra göcmüsüz..
ama öyle bir Trabzon sevdalisiyim ki anlatamam bunu..o memlekete hic gitmesemde gögsümü gere gere Trabzonluyum diyorum..
cevremdeki herkes buna abimde dahil kolaya kacip baska takimlari tutarken ben kendi özüm olan TRABZONSPOR öyle baglandim ki kelimelerle ifade edemem..
hic gitmedigim memleketimin plaka kodunu sadece formamin arkasina yazmakla yetinmiyor bende ki Trabzon ve Trabzonspor askimi 5 aylik ogluma asilyorum..
izmirli olan annesi onu izmirli ve gs li yapmak isterken ben ona daha simdiden formalar yaptiriyor, karadeniz müzikleri dinletiyorum..
baska ne denilebilir ki bilmiyorum...konu Trabzon olunca kelimeler kifayetsiz kaliyor..ben ki geveze, ben ki agzi laf yapan biriyim o güzel ismi duyunca lal kesiliyorum..
sevgiler ve saygilar bütün hemsehrilerime..;)
Alt 08-24-2007, 23:14   #3
Kullanıcı Adı
vuslat_19
kesinlikle bende gurur duyuyorum
iyiki trabzonluyum
vuslat_19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2007, 21:36   #4
Kullanıcı Adı
tolay
canım memleketim benim, trabzonlu olmaktan mutluyum grurluyum ve bununla övünüyorum...
Alt 08-27-2007, 17:52   #5
Kullanıcı Adı
tuğba61
türkiyenin heryeri güzel ama trabzonum bambaskaa.. iyiki trabzonluyum..
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-27-2007, 17:53   #6
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
tuğba61 Nickli Üyeden Alıntı
türkiyenin heryeri güzel ama trabzonum bambaskaa.. iyiki trabzonluyum..
evet iyiki trabzonluyuz gerci ben kolpa trabzonluyum orada dogdum ama hic gitmedim ..ama cok fazla sürmez bu hasret...
Alt 09-06-2007, 19:19   #7
Kullanıcı Adı
MehmetHekimoglu
mavera kesin git trabzona.ben bu sene de gittim canım memleketim Trabzonlu olmaktan accaayyip gurur duyuyorum çok seviyorum Trabzon'umu.Bu arada yandaki fotoğrafım da köyde çekilmiş bir foto (dipnot)
MehmetHekimoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2007, 21:21   #8
Kullanıcı Adı
trabzonlu_maniax
benim memleketim bir başka güzeldir insanıyla vatanını sevmesiyle bazı kişiler bize ermeni rum diyorlar > hayatlarının hatalarını yapıyorlar hrand dink olayları olduğnda çıkıpta meydanlarda biz Trabzonlular demedik hepimiz ermeniyiz hepimiz hrand ız diye >
trabzonlu_maniax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2007, 21:24   #9
Kullanıcı Adı
Parantez
bnde her ne kadar bjklı de olsam maveranın ts lı olmasından gurur duyuyorum
tam bir sporsever ;)
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-22-2007, 21:17   #10
Kullanıcı Adı
tutu
TRABZONLU kimse olamaz biz olduk gururluyuz hiç pişman olmadım olamamda....

tutu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)