![]() |
#101 | ||||
![]() Alıntı:
:-* Yalnız ben müsadenle böyle insanlara yine de küçücük birşey söylemek isterim: insaf |
|||||
![]() |
![]() |
#102 | |||||
![]() Alıntı:
Dünyada her gün milyonlarca çocuk susuzluk yüzünden ölürken kıyafete milyonlar harcamak ayıp... |
||||||
![]() |
![]() |
#103 |
![]() Bence; ifrat ve tefridin sınırlarını en iyi vicdan koyar... ona başvurmalı, hataya düşmemeli... ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
![]() Alıntı:
Kınadıkların orda iki tane kız vardı izlemeye gelenlerin içinde onlar mı? Biraz açarsan hoş olur |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
![]() Alıntı:
Merve genel olarak abartan ve tesettüre yakışmayan tavırlarda bulunanlardan söz ediyor. Bence uzatmanın manası yok konu buraya gelene kadar birçok arkadaşımız haklı açıklamalarını yaptı. Herkesin haklı yanları var tabi ki bu sayfaya kadar gelen yorumlar yeterince net ve açıklayıcı bence. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]() ![]() teşekkürler (uzatmadım sadece merak ;)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
![]() Bir hürriyet yazarının günün birinde doğru bişey yazacağı aklımın ucundan geçmezdi :D Ama yine kıvıra,kıvıra söylemiş doğruları Türk kadınlarını çarşaflı görmek istemem ama inanç meselesi falan,filan Yazar efendi Sen böyle diyorsunda peki tesettürlü kardeşlerimiz ne yapsın? sırf başörtülü oldukları için cahillikle,irticacılıkla,yobazlıkla suçlamıyormusunuz? birde çarşaf giyerlerse neler yapmazsınız?? yobazlar irana,kara fatmalar diye manşetler atmazmı senin o gazeten..?görüyoruz çarşaflılara ne gözle baktığınızı! belkide bu sefer meydanlarda çarşaf yerine çarşaflı kadınları yakmaya kalkarsınız sizden beklenir..
tesbitleri doğruda acaba yazarımız gerçekten kadınların tesettürüne dikkat etmesinimi istiyor yoksa Başörtüsü hazımsızlığı yüzünden ne şekilde saldıracağınımı şaşırmış.?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Pakize Suda
Kim oluyor da "Örtüneceksen Çarşaf Giy" diye nasihat ediyor. (amacının fitne,fesat tohumları ekmek olduğu belli de, anlayana) Olay açık, seçik ortada... bayan Suda tesettürün yaygınlaşmasını hazmedemiyor. Aslında tesettürü hazmedemiyor... Baksanıza böyle örtüneceğine çarşaf giy,giy ama sakın yanlış anlama bunu ne gönlüm istiyor ne gözüm... yani her şeklin beni rahatsız ediyor... En iyisi sen aç başını bizim safa geç...sayımız çoğalsın... Ölçü bellidir tesettürde....Ölçüler dahilinde herkes ne isterse onu giyer...Sen kim oluyorsunda giyeceksen, o nu giy yoksa giyme diyorsun... Tabi size göre örtülü bayan cahil olmalı,asosyal olmalı,kaba olmalı,kültürsüz olmalı evinde oturmalı, böyle ortalarda dolaşıp ayağınıza dolanmamalı aksi taktirde kaybınız olur... Ne gerek var şimdi, sizden özenen falan olur tesettürlü iken de bakımlı olabilirim,şık olabilirim,sosyal olabilirim düşüncesi ile kalkıp kapanırlar,belki başta öylesine kapanırlar ama sonra bakarsın işi takva boyutuna çıkarırlar...ne gereği var durup dururken bu kadar kayıp vermenin.... öyle değil mi?bayan suda... Ayrıca bahsedilen tesettür defilesinde hiçte uygunsuz kıyafet yok...Zaten çoğu içeri elbisesi dış kıyafet değil ki...Şatafatlı olanlar var,onlarda hepimiz biliyoruzki reklam amaçlı sadece defile için hazırlanmış kostümlerdir... Bana göre bu defileleri fazla eleştirmemek lazım...Belki bazılarının özenip kapanmasına vesile oluyordur... Allah-ü teala ''Sizin hayır bildiklerinizde şer,Şer bildiklerinizde hayır vardır''buyuruyor.... Bir kişinin bile hayrına vesile olduysa ne mutlu... Bunların dolduruşuna gelip kardeşlerimizi dışlamayalım...Dua edelim idrak edebilmeleri ve takva sahibi olabilmeleri için... Zaten biliyoruz ki; çoğu provakatör... Bunlarınki çekememezlik, kıskançlık yaşamın her alanında olmamızı kaldıramıyorlar nede olsa cartel medya mensubu kalıplaşmış yok,yok kemikleşmiş fikirleri var...(fikri var mı? acaba!aklı olmadığı kesinde,nede olsa sarışın) ![]() Aydın Doğan doğmaz olsaydın. > ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Normal şartlar da eşarb'a 400 ytl verecek kimse, yoktur. ben de izledim o haberi özenle seçilmiş insanlar dı raportaj veren sonradan görme galiba görgüsüz,asil bir bayan kalkıp malum medya ya raportaj vermez... Eşarbım şu kadar, cüzdanım bu kadar çantası da 4000 ytl idi heralde. benim bildiğim en marka eşarp 120 ytl den fazla değil..demek bilmediklerim de varmış cehalet işte,n'parsın :o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() çağlar hanım tebrikler....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 18 Misafir) | |