![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Söyleyin nasıl bitti derbi :D
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Yine benim dediğim gibi bitti. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() imzan çok güzel olmuş yine ama sakın bana yollama bitane...başıma bela oluyo ya :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() buda anketmi simdi 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#67 |
![]() evet...şampiyonluk ruhumuzda var...bide o pangart gerçekten işte taraftar.... 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() O maçta bende vardım 8)
Gs taraftarı başkadır,sitelerindeki logonun yanında dahi Camii resmi vardır 8) |
|
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Galatasaray 1 - 0 Fenerbahçe (Maç Sonucu)
Turkcell Süper Ligi 32.Hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Galatasaray`a 1-0 mağlup oldu. Nonda`nın 37.dakikada attığı golle öne geçen ev sahibi ekip, skoru maç sonuna kadar korumayı başardı. Oldukça kötü bir performans sergileyen takımımız, gerek oyuncu seçimleriyle gerekse sahadaki oyunlarıyla mağlubiyete adeta davetiye çıkarttı. Bu sonuçla Süper Lig`in bitimine iki hafta kala sıralamada ikinci sıraya düşen takımımız, Şampiyonluk şansını zora soktu. Teknik Direktörümüz Zico`nun Selçuk-Maldonado değişikliğiyle çıktığı Ali Sami Yen stadında, rakibinin orta saha üstünlüğüne çözüm bulamaması, Uğur Boral`ın sol tarafta yalnızları oynaması, Galatasaray`ın 90.dakika boyunca neredeyse bütün ataklarını bu kanattan geliştirmesi dikkat çekti. Rakibin hırslı oyununa karşı oyuncularımızın sahada bir varlık gösterememesine, kalitelerini ve kapasitelerini sahaya yansıtamamasına üzüldük. Beraberliği dahi hak edecek bir mücadele sergileyemediğimiz karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Şampiyonluk yarışı belki son haftaya kadar sürecek ancak artık ipler bizim elimizde olmayacak. Diğer takımların kendi aralarında oynayacağı müsabakaların sonucu ve takımımızın kalan iki maçta alacağı sonuçlar, bu yarıştaki yerimizi belirleyecek. Fenerbahçe: Volkan Demirel, Diego Lugano, Edu Dracena, Gökhan Gönül, Uğur Boral, Deivid de Souza, Mehmet Aurelio, Claudio Maldonado, Colin Kazım, Alex de Souza, Mateja Kezman |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() oguz msnde yoksun... :D
üzülme buda gelir buda geçer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |