![]() |
#11 |
![]() Din bunun ama oy başörtülülerin okullara girmesine karşı...
Millet bunun ama oy alamıyor... Devlette bunun ama yönetemiyor... İlginç bir adam :/ |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Çüşşş
![]() Rodos adasına yüzmek için verdiği sözde bunun değilmiydi.. :D Sen senin olarak gördüğün bu değerlere,değer verseydin şimdi iktidar'da olurdun bu değerler'de sana minnettar olurdu.. ;) Ama sen o benim bu benim diye kendini ülkenin şefi sanarsan bu tür hayallerin sadece hayalde kalır.. Bencil Baykal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() biz yapsak akparti çoktan kapatılmıştıı ...işte ikyüzlü savcılar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Buraya geldi 3-5 bin kişi vardı
![]() Mitingden önce konusan sunucu da coşturuyordu haydi 20bin kişiyiz 20 bin çoşturun ver gazııı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]() Bu sözleri kendisine mi yazdırmış Sn.By-qaL Hani ona söylenmiş sözler gibi duruyorda hepsi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizden dinle ilgili bir kelime mi duyduk
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Eğitim psikolojisinde Freud'un öne sürdüğü "hayal dünyasına kaçma" diye bir savunma mekanizması vardır. CHP'nin afişi buna çok güzel bir örnek teşkil ediyor. Bir arkadaşımızın da söylediği "aç tavuk kendini buğday ambarında sanar." misali.
Peygamberine "gereksiz" dediği dini, çobanına hakaret ettiği "millet"i, darbelere maruz bıraktığı "devlet"i kendisinin sayan zihniyet. MARS CUMHURİYETİ' MARS HALK PARTİSİ'nden inciler! Ömer yorumların harika dostum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() bunların işi hava yaa... afişe bak pehh
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|