AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-01-2008, 18:47   #11
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ülkü Ocakları birer birer kapatılıyor.
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
O konu benim ilk tartışma alanımdı (:

Cidden çok güzel konuydu...Bakmanızı tavsiye ederim..Bayağı uzun tartışmalara olmuştu..

Ben o başlığı açtıktan sonra forumda bulunamamıştım tüm sayfaları tek tek okuycam bakalım : )
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 19:03   #12
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
İyi bir kara almış Sayın Devlet Bahçeli.
Kurulduklarından beri hiçbir işe yaramamışlar, aksine bir sürü olumsuzluğu yol açmışlardır.
Umarım bu Ak Parti'nin adını kullanarak açılan ,bu ocaklara benzer ama hiçbir işlevi olmayan dernek adı altında kurulan yerlerde yakın bir zamanda kapatılır.
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 22:35   #13
Kullanıcı Adı
cCc-kozenir-cCc
Alıntı:
Şehremini Nickli Üyeden Alıntı
Kilitlerin bütün ülkü ocaklarına vurulması temennisiyle, memnuniyet verici bir gelişme...
EEEEE?
DAHA FARKLISINI İSTESEYDINIZ ŞAŞARDIK!
DEMEKKİ DOĞRU YOLDAYIZ!
AFERİN BİZE! :D
cCc-kozenir-cCc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 22:38   #14
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Bi işe yaramıyorduki zaten saf gençleri beyinlerini yıkamak için gelin burda kalın eviniz gibi diyip kanlarına girerler sonra milletin üstüne asfalt delme makinası gibi yapıp salarlar ;)
Alt 05-08-2008, 08:49   #15
Kullanıcı Adı
cCc-kozenir-cCc
Alıntı:
RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Bi işe yaramıyorduki zaten saf gençleri beyinlerini yıkamak için gelin burda kalın eviniz gibi diyip kanlarına girerler sonra milletin üstüne asfalt delme makinası gibi yapıp salarlar ;)
Bir psikoloğa gidip deyin ki :"Doktor bey! ...ben bir ülkücü düşmanıyım .Bundan nasıl kurtulabilirim acaba?"
:D
cCc-kozenir-cCc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 00:39   #16
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Ülkü Ocakları kapatılmamalı. Kapatmak çözüm değil. Ocakları kapatırsanız, ülkücüler daha kötü işler çevirirler. En iyisi geri kalmış bu kesimi bilinçlendirmek, faşizmin yanlış olduğunu anlatmak. Ülkücülere çete kurmanın, mekan basmanın yanlış olduğu anlatılmalı. Bir de üniversitelere çoğu öğrenciyi köşeye çekip haraç topluyorlar. Bu uygulamadan vazgeçmeliler. İnsanca, kardeşçe, barış içinde yaşamanın yolları ülkücülere anlatılmalı.
Alt 05-15-2008, 00:56   #17
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Ülkü Ocakları kapatılmamalı. Kapatmak çözüm değil. Ocakları kapatırsanız, ülkücüler daha kötü işler çevirirler. En iyisi geri kalmış bu kesimi bilinçlendirmek, faşizmin yanlış olduğunu anlatmak. Ülkücülere çete kurmanın, mekan basmanın yanlış olduğu anlatılmalı. Bir de üniversitelere çoğu öğrenciyi köşeye çekip haraç topluyorlar. Bu uygulamadan vazgeçmeliler. İnsanca, kardeşçe, barış içinde yaşamanın yolları ülkücülere anlatılmalı.
Kapatılmaması konusundaki iyi niyetini göz ardı etmiyorum.Nedenlerini sıraladığında ise farklı bir şey söyleseydin sana şüpheyle bakardım.Şu anda parti bayrağınızdaki yunus balığı gibi herkeze gülücükler atıyorsunuz ama ,hiç bir zaman mümkün olmasada iktidara geldiğinizi varsayarsak o amblemdeki yunus balığın bir köpek balığına dönüşüp milleti ısırmaya başlayacağınızı da çok iyi biliyorum.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 01:03   #18
Kullanıcı Adı
Meftun
valla arkadaşlar o ülkücü gençlik hayatta adam olmaz!!!!

Allahın ibreti alem olsun diye ayrattığı o yaratıklar daha geçen gün okulda kantini boşaltıp mesleki eğitimi basma planları yapıyorlardı ve ellerindeki döner bıçakları gözlerimle gördüm...

Allah akıl fikir ihsan etsin, bu ülkeyi onların dengesizliklerinden korusun yeter!!!
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 01:04   #19
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Kapatılmaması konusundaki iyi niyetini göz ardı etmiyorum.Nedenlerini sıraladığında ise farklı bir şey söyleseydin sana şüpheyle bakardım.Şu anda parti bayrağınızdaki yunus balığı gibi herkeze gülücükler atıyorsunuz ama ,hiç bir zaman mümkün olmasada iktidara geldiğinizi varsayarsak o amblemdeki yunus balığın bir köpek balığına dönüşüp milleti ısırmaya başlayacağınızı da çok iyi biliyorum.
Ülkücülüğü yeterince biliyorum. Keşke bilmez olsaydım. Ne melem ideolojiymiş. Ülkücülük dedikleri şey, şovenist milliyetçilikten başka bişey değildir. Ellerde bayraklar vatan millet sakarya nakaratları dillerde ülkücülerin. Aslında ülkücü olmak çok kolay bişey. Kürtleri, Ermenileri ve diğer azınlıkları karala, ez, sustur. Al sana en büyük ülkücülük.

Bir eline kelebek al bir eline 9 ışık,cebindeki telefonda başbuğlar ölmez çalsın gerisi önemli değildir.Bir de reisinin gözüne girerek,........başkanı oldun mu tamam.Ya sev ya terk et,din,millet,vatan,kahrolsun koministler,kahrolsun anarşistler gibi ikide söz ezberleyip papağan gibi tekrarladın mı MHP'den milletvekili bile olursun.
Alt 05-15-2008, 01:07   #20
Kullanıcı Adı
Meftun
:-* :-* :-*
bir liberal demokratla bir mhp liden fazla ortak noktam var :-\
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)