05-01-2008, 20:18 | #51 |
EĞER...................OLURSA CİN YANIMIZDADIR
Cin gördüm desem inanırmısınız 8)
Ama 7 yaşındaydım o zaman ve hayal görmediğimede eminim |
|
05-01-2008, 20:18 | #52 | |
Alıntı:
|
||
05-01-2008, 20:19 | #53 | ||
Alıntı:
Evet eminim ;) |
|||
05-01-2008, 20:20 | #54 |
BOSTANCI anlatir misin?
|
|
05-01-2008, 20:21 | #55 | |
Alıntı:
Çocuklara çok görünürlermiş diyeduydum |
||
05-01-2008, 20:24 | #56 | ||
Alıntı:
|
|||
05-01-2008, 20:24 | #57 | ||
Alıntı:
|
|||
05-01-2008, 20:43 | #58 |
Anlatayım zaten öyle uzun uzadıya bir şey değil...
O zaman oturduğumuz ev mezarlığın 20 metre yanındaydı bir alakası varmıdır bilmiyorum ama belki vardır Tek başıma kalıyorum yani odada tek başına yatıyordum her neyse bir gece yine yatağa yattım o gecede ne hikmetse uyuyamıyordum yatakta sağa,sola dönüp duruyorum her halde bi yarım saat geçmiştir... Benim yattığım oda dış kapının olduğu odaydı dış kapının yanında'da elbiseleri astığımız bir komidin vardı işte dediğim gibi ben yatakta sağa,sola döne döne sıkılmış olmalıyım kafamı kaldırıp şöyle komidine doğru bir baktım ne göreyim komidinin üzerinde birisi oturuyor Yüzü belli değil yani ağzı,gözü,burnu seçilmiyor neyse ben bunu görünce kork tum tabi hemen yatağın altına girip Fatihayı okudum Sonra yine yataktan kafamı çıkarıp bir bakayım dedim hala orada En sonunda yavaşça yataktan kalktım sağ tarafta koridora çıkan kapı var oradan annemlerin yanına gidecem ama komidinde kapının 2 metre yanında ve üstünde oturan cin bana bakıyor dediğim gibi ağzı yüzü belli değil eğer belli olsaydı herhalde daha çok korkardım neyse.. Kararımı verdim yavaş,yavaş yatağa sürüne,sürüne koridora çıkan kapıya doğru gidiyorum bir yandan'da cine bakıyorum tam kapıya bir iki adım kala cin bana doğru eğilip elini uzattı o anda yüzü simsiyah oldu elide simsiyah hala hatırlıyorum avuç içini Elini bana doğru uzattı ve acayip bir ses çıkardı ben o anda koridora fırlayıp bir çığlık attım Annem yataktan fırladı :D Ne oldu diye koridora çıktı o sırada arkamı dönüp baktım cin kaybolmuştu o gecede Annemlerin yanında yatmıştım Hikaye değil arkadaşlar doğru söylüyorum ;) |
|
05-01-2008, 20:45 | #59 |
bence hyaldir senin gördüğün sonuçta çocukmuşsun ozaman
|
|
05-01-2008, 20:49 | #60 |
ben inanırım çevremde tanıdıgım insanların başına gelmişleri birebir dinlemişligimde görmüşlügümde var ki benim başıma gelen olaylarda var Allah'ımm bu gece nasıl uyucam ben yaaaaaaa :'( :'( :'(
|
|
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|