AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-02-2008, 02:25   #31
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Standart Erbakan Hoca'yı Suçlama Gerekçesi Bunlarsa..(videolar)
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Şehremini Nickli Üyeden Alıntı
Benim var derdim aslında üstadım; ama işte böyle gündeme alınmasa sesim soluğum çıkmıyordu ne güzel:

Erbakan bu milletin yarısını cehennemlik etti. Bu bana yeter.
ya tartışmak istemiyorumda ALLAH aşkına hocamın ağzından akp ye oy veren cehennemliktir lafını duydunuz mu gördünüz mü okudunuz mu? ya siteye geldiğimden beri aynı laf dolaşıyor ama kanıt yok. şimdi bana hocamın sözlerini getirmeyin kanıt olarak evet akp ye süt değil kireç suyu dedi kendi kulaklarımla duydum arka kapıdan kaçanlar dedi onuda kendi kulaklarımla duydum. siyonizmin uşağıda dedi bunları inkar etmiyorum AMA ALLAH AŞKINA BEN HOCAMIN O KADAR KONUŞMASINI DİNLEDİM AKP YE OY VERENLER CEHENNEMLİKTİR DİYE BİR LAF DUYMADIMDA SİZ NASIL DUYDUNUZ. aslında sizde duymadınızda biri bir laf duydu. türkiye cehhenneme dönecek diye onu çarpıttı akp ye oy verenler cehennemlik diye sonra siz akpliler hemen üzerine atladınız ağzına sakız oldu. SAYGILARIMLA....
Bunu Iddia eden arkadaslar malesef FlashTv deki konusmalarina dayanarak degilde O an alt yazi da gecen akp ye oy veren cehennemliktir yazisina dayanarak görüs Belirtme Cahilligini gösteriyorlar :D
Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2008, 02:32   #32
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Alıntı:
Milli Mücahide arkadaşım, yeterli mi yoksa "milli görüş"çülerin sitesinden de kaynaklar var elimin altında, onları da sunayım mı beğenine?
Bumu kaynak :D :D ben sana konusmasini ekleyeyim de gör kaynagi su an biraz yogunum ilerleyen günlerde ben sana videosunu eklerim o zaman ne demis görürüz
Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2008, 02:35   #33
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Yahu neyi kanıtlamaya çalışıyoruz. Bakın çok açık bir örnek verdim, kulağımla duyduğum bir örnek " Bizansın torunları " ... Bu Erbakan Hoca2nın bize siyasi bakışını ortaya koyuyor.
Bununla da alakali video kaynak olarak var kisa zamanda ekleyecegim
Şimdi cehennemlik dese ne olur, demese ne olur ...

VesseLam
Alt 05-02-2008, 16:04   #34
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Hakkımız varsa, tabi ki helal olsun. Kalp kırmaya kalsa, daha kolay yolları var bunun arkadaşım. Biz burada bir şeyin varlığından yokluğundan söz ediyoruz. Sen "yok öyle bir şey" dedim, ben de var deyip kanıtlama yoluna gittim. Sen Erbakan'ın iyimser olduğunu ben ise bize karşı kötümser olduğunu düşünüyorum.

Neyse, hakkımız geçtiyse tabi ki helal-i hoş olsun.
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2008, 19:36   #35
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Hakkımız varsa, tabi ki helal olsun. Kalp kırmaya kalsa, daha kolay yolları var bunun arkadaşım. Biz burada bir şeyin varlığından yokluğundan söz ediyoruz. Sen "yok öyle bir şey" dedim, ben de var deyip kanıtlama yoluna gittim. Sen Erbakan'ın iyimser olduğunu ben ise bize karşı kötümser olduğunu düşünüyorum.

Neyse, hakkımız geçtiyse tabi ki helal-i hoş olsun.
benşmde helaı hoş olsun :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 13:18   #36
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
Alıntı:
Benim var derdim aslında üstadım; ama işte böyle gündeme alınmasa sesim soluğum çıkmıyordu ne güzel:

haklısınız
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 16:42   #37
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

haklısınız
kardeş bende senin yaşındayken akp liydim çünkü çevremin etkisi altında kalmıştım ama şimdi büyüdüm kendi karekterime göre siyasi görüş edindim :-* benden sana tavsiye şimdiden kendi siyasi yorumlarını siyasi bakış açını belirle öyle alıntı yapııp haklısın demek yerine kendi yorumunu yaz. (abla tavsiyesi) :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2008, 18:49   #38
Kullanıcı Adı
razor
GÜN GELECEK BÜTÜN DÜNYA HOCAMA SELAM DURACAK
Alt 05-10-2008, 18:56   #39
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
bak güzel abim (büyük bir ihtimalle benden büyüksünüz) yarın matematikten sınavım olduğu halde oturdum iki videoyuda izledim ben akp ye oy verenler cehennemliktir diye birşey duymadım üstelik çokta dikkatli dinledim. konuyu uzatmak istemiyorum ama şöyle bir açıklama yapacağım hocam her zaman üstü kapalı konuşur. akp ye oy verenler cehenneme bilet alır demiş. bilet almak yani hazırlık yapmak. peki bunadan kastı nedir? bugün Irak'a savaş açan Amerika yarın bize savaş açacak bunu kendisi her zaman söyler. şu ana orta doğu cehennem gibi der yani türküyeninde orta doğu gibi cehenneme döneceğini kastetmiş. eğer ölümden sonraki cehennemi kasdetseydi bilet alırlar sözünü kullanmazdı. direk akpliler öldükleri zaman cehenneme gidecek derlerdi. (not: bu arada iyi oldu flaş tv deki konuşmasını izlememiştim sizin sayenizde izledim ve birkez daha kendisine hayran kaldım :-*)

isterseniz bu konuyu kapatalım sanalda kimse kimsenin görüşünü değiştiremez. SAYGILARIMLA.... (bundan önceki mesajımdada dedim görmediniz heralde HAKKINIZI HELAL EDİN KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM)
valla milli mücahide senin hayranınım ..büyüyünce senin gibi olmayı çok isterim inan..
hüsnü zanda hocamsın..çok iyi niyetlisin..polyanna gibisin yani..nede güzel yorumlamışsın..inşallah cehennem yüzü görmessin sen..
erbakan hocamız bize cehennem bileti kesmiş ama olsun..inşallah o bizden dah ayakın değildir oraya..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2008, 19:39   #40
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Bu sitede ve Ak Parti içinde kimsenin Erbakan hocaya bir hasedinin olduğunu düşünmüyorum ama buna rağmen neden sürekli bize bişeler ispat etmeye çalıştığınızı hiç anlamıyorum...

Kıskançlık olsa gerek!

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)