07-09-2007, 16:22 | #11 |
hiç kopya çektinizmi yada çekerken yakalandınızmı
vallaha arkadaşlar lise hayatım bıyunca kopyanın her türlüsünü çektim dersem yalan olmaz...
çok türlü kopya bilirim... ele yazmadan tutunda, kağıt değiştirmeye kadar... hatta bir keresinde kağıttan sıranın altına çekmece yapıp kopyaları mı o çekmecenin içine yerleştirerek çekmiştim... üniversiteye başlayınca da kopya çektim... kimisi yazılı bir kağıttan, kimisi bir önümdekinin kağıdına bakarak... üniversitede oturma şekli anfi olduğu için önünüzdeki kişinin kağıdını çok rahat görebiliyordum... ama son 3 yıldır kopya çekmedim... ilk 3 yılda çekmiştim.... |
|
07-09-2007, 17:19 | #12 |
valla bende çok kopya çektim.... lisedeyken daha çok çekiyodum üniversitede biraz daha zor oluyo...hiç unutmuyorum lisede ingilizce dersinde tam 5 kez yakalanmıştım Allahtan hoca hiçbişey demedi sağolsun :D...tarih dersindede kopya çekerken kopyayı sınav kağıdının altına koymuştum, hocaya soru sordum kenardan kopyanın ucu görünüyodu hiç unutmam yüreğim ağzıma gelmişti... :D :DAllahtan farketmedi :D
|
|
07-09-2007, 18:32 | #13 |
ögrencilik hayatım nerdeyse kopyala yapıştır ile geçti siz yine iyisiniz ben ilk okul 4 te başlamıştım.dergilerin gönderdiği testler vardı.onların 1. sınavının cevap anahtarını alırdık 25 soru ise ikinci sorunun cevabından 24 e kadar 2 sınavın test anahtarı böle geliyordu
|
|
07-09-2007, 18:37 | #14 |
ben aslında pek çekmem ilk yazılılarda hiç çekmem...
2. ve 3. yazılılarda çekerim genelde |
|
07-09-2007, 18:39 | #15 |
yoo öyle olmaz.eşegini sağlam kazıga baglıyacaksın.ilkinde çekeceksinki 2 cinde 3 sünde daha sıkıntılı olur.çekemezsin stres felan olur
|
|
07-09-2007, 18:43 | #16 |
hayır ne alakası var zaten ilk yazılıların konusu az olur yani yazılıya çalışmak kopya çekmekten daha akıllıca ve hocada seni uslu bir öğrenci sanıp diğer yazılılarda pek önem vermez ;)
|
|
07-09-2007, 18:45 | #17 |
o dogru lisedeyken ama ünide ben hocayı tanımıyorum hoca beni zaten gözetmenler geliyo bide okulun ilk başlarında havalar güzel olur ders başlangıçı felan kimse ugramazdı bizim fakülteden
|
|
07-09-2007, 18:57 | #18 |
hmm ben liseden bahsediyorum :D
|
|
07-10-2007, 01:39 | #19 |
Ben bir çok defa kopya çekmiştim. Ama bir defasında kopya çekerken değilde arkadaşa kaç dakika var diye sorduğumdan hoca beni yazılıdan atmıştı. Zaten bütün hocalar bana çok güvenirdi. Sonra o hocada benden özür diledi
|
|
07-16-2007, 19:52 | #20 |
arkadaşlar walla ilkokulda kopya dersime giripte kopya çekmediim öğretmen yok tu (resim ve beden dahil walla öğretmen bi yazılı yapmıştı güzel sanatla ilgili bedende bildiniiz tüm sporları yazın demişti en az 15 spor oralarda çekmiştim) ama lisede biras zorlansamda gene formumdayım ;)
|
|
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|