AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-03-2008, 13:03   #11
Kullanıcı Adı
Ak_Zeynep
Standart AVRUPA BİRLİĞİ
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Sosyokültürel modernleşme
CHP'nin AB karşıtı olduğunu savunmak bayağı bir gaflet. Elimizi yine vicdanımıza koyalım: Bugün AB kapılarını aşındırabiliyorsak bu CHP'nin öncülük yaptığı sosyokültürel modernleşmeden kaynaklanıyor.

Bu gün hizmet etme fonksiyonları ile hatta ülkenin geleçeğini etkileyen büyük projeler ile var olma yerine devlet erkinin idolojik cevrelerin sözcülüğünü yaparak kendini devletin mutlak sahipi konumuna iterek halkı ve onun değerlerini yok sayarak toplumun içine nifak ateşleri körükleyerek belli kurum ve kuruluşları tedirgin ederek gerilim siyasetini benimsemiş bir fikir külüpü için neden her şey güzel olsun ki , yeterki kaos ve gerginlik olsun ortaya cıkan siyasi boşluklarda söz hakkımız olsun aksi sandık ve demokrasiden haz almayanlar , sandıktan umudunu yitirenlerin en kısa yolu bu olsa gerek , ülkeyi senelerce geriye kötüren bütün enerjisini fitneye kilitlenmiş bir partinin varlığından utanıyorum.

CHP geniş kitleleri temsil eden bir parti değil, statükodan yana bir ideoloji partisidir.CHP aynı zamanda bir öfke partisidir. Vizyonu olmayan, sevgiden yana nasibini yitirmiş bir öfke partisi chp nin politikaları içeride Türkiye'yi yoruyor, dışarıda zor durumda bırakıyor.Sorunların varlığından beslenen, sorunların çokluğundan güç alan bir partigönülden düşmüş bir parti, salonlarda sürünüyor,elde kalan bir salon partisidir.chp insanların içine doğru yolculuk yapmalı, devlete doğru değil. CHP insanlaşmalı ve insana yönelmeli. Bir parti ya bir değer üretmel ya da üretilmiş değerleri muhafaza etmeli.
Çok güzel özetlemişsiniz.CHP bu işte..+1 :-*
Bir artı için o kadar zihnimi yordum, yorum üstüne yorum yaptım , tık yok ama şükür ki verdiniz artık :D :D
:D :D istediğiniz artı olsun :D

Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)