AK Gençliğin Buluşma Noktası
Animasyon ve Çizgi Filim Animasyon ve Çizgi Filim tanıtımları ve her türlü bilgi.

Stil
Seçenekler

Alt 05-04-2008, 16:28   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Taş Devri

Büyük küçük herkesin sevdiği, bir çizgi film klasiği. Yapımcısı Hanna-Barbera Productions'dı. Fred Çakmaktaş, karısı Wilma, çocukları Çakıl ve vefakâr ev hayvanları Dino, komşuları BarnEy Moloztaş, karısı Betty ve evlat edindikleri çocukları Bam Bam, Taş Devri'nin karakterleridir. Bedrock'ta (Taşyatağı) yaşarlar. Hikayesi; Fred ve Barney çok yakın arkadaştır ve aynı taş ocağında çalışırlar. En sevdikleri spor bowlingtir, sürekli oynarlar. Patronları bay Slate sinir bir adamdır. Onunla ara sıra kavga ederler, başları belaya girer, kovulma noktasına gelirler ama konu hep tatlıya bağlanır. Fred sevinçlerini genellikle "Yaba Daba Duuu" sözüyle dile getirirdi. Bir de üye oldukları bufalo derneği vardır. Bazen bu derneğin partileri yapılır. Fred ve Barney bazen kavga ederler, uzun süre konuşmazlar hatta karıları Wilma ve Betty'nin de birbirleriyle görüşmelerini engellemeye çalışırlar ama en sonunda karıları onları barıştırır. Wilma ve Betty yakın arkadaştır, kocalarının onları ihmal etmeleri durumunda ittifaka geçer ve istediklerini yaptırırlar. Ev eşyaları da çok ilginçtir; lavabodaki çeşme yerine filin hortumu kullanılır, çöp tenekesi yerine pelikanın gagası, süpürge yerine karıncayiyen kullanılır (vs. vs.). Dino'dan bahsetmemek olmaz, Çakmaktaşları çok seven ev hayvanları Dino Fred işten geldiğinde hemen suratını yalamaya başlar. Fred her seferinde elinden zor kurtulur, Çakıl ve Bam Bam'ı eğlendirmeyi her zaman başarmıştır.

http://www.youtube.com/watch?v=BX0Ep4SpX1s

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-06-2008, 13:09   #2
Kullanıcı Adı
Kafes
Standart Taş Devri
evet hatta bunun filmini de yapmislardi babami da zorla izletmeyi basarmistim :-* tesekkurler paylasim icin emegine saglik
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2008, 15:09   #3
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Taş Devri
Maalesef Çakıl ve Bambam'ın büyümüş halini anlatan yeni bölümleri benim hiç hoşuma gitmedi
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2008, 15:25   #4
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Standart Taş Devri
ben bu çizgi filmdeki alet edavata makinalara bayılıyordum :D en çokta arabalarına ayaklar tekerlek olduktan sonra çık koş daha iyi illa ki o arabaya bi girecekler :D
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 15:42   #5
Kullanıcı Adı
eddie
Standart Taş Devri
Alıntı:
BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
ben bu çizgi filmdeki alet edavata makinalara bayılıyordum :D en çokta arabalarına ayaklar tekerlek olduktan sonra çık koş daha iyi illa ki o arabaya bi girecekler :D
ehehehe... valla doğru :D :D :D arabaya girmeden olmuyodu...
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 15:43   #6
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart Taş Devri
Arabayı ayaklarıyla götürürlerdi (:
Alt 05-07-2008, 15:54   #7
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Standart Taş Devri
BU wilmanin yuruyusu cok komikti
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2017, 18:14   #8
Kullanıcı Adı
sedanur1
severdim
sedanur1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)