AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-05-2008, 23:26   #21
Kullanıcı Adı
Akıncı_Gençlik
Standart Mahmut Hocaefendinin evini bastılar

Yazık gerçekten çok yazık .........

kendilerini katille aynı kefey koyacak kadar salak aynı zamanda aşşağılık insanlar bunlar

Rabbim Efendi hazretlerini başımızdan eksik etmesin
Akıncı_Gençlik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 23:42   #22
Kullanıcı Adı
isimsiz
[i][b]işte size yorum farkı ne kadar fitne fesatcı olduklarını kendi gözlerinizle görün:

Tarikatçılar gazetecileri linç etmek istedi
İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Hoca’nın, Beykoz Çavuşbaşı Beldesi’ndeki iki villasının haberini yapmak isteyen Vatan Gazetesi muhabiri Alper Uruş, foto muhabiri İlker Akgüngör ve ulaştırma görevlisi Ahmet Şener cemaat üyeleri tarafından dövüldü.

Alper Uruş ve İlker Akgüngör, dün Yıldıztepe Sokak 12 ve 13 numaradaki villaların fotoğrafını çektikten sonra gazeteye dönmek için Ahmet Şener’in kullandığı otomobile bindi. Bu sırada villadan çıkan 8 kişi otomobilin önünü kesti. Sakallı ve cüppeli kişiler gazetecileri ve ulaştırma görevlisini darp etti. Saldırganlar, otomobilden zorla indirdikleri İlker Akgüngör’ü dövdükten sonra fotoğraf makinesi ve çantasına el koydular. Cemaat üyelerinden kurtulan 3 kişi Çavuşbaşı Jandarma Karakolu’na sığındı. Paşabahçe Devlet Hastanesi’nde darp raporu alan gazeteciler saldırganlardan şikayetçi oldu. Alper Uruş yaşadıklarını söyle anlattı:

"Kapıyı çalarak görüşmek istediğimizi söyledik. Ama kapıyı açan olmadı. İlker dışarıdan fotoğraf çekti. Otomobile binerken 8 kişi etrafımızı çevirip aracı yumruklamaya başladı. Arkada bana, önde şoförle İlker’e saldırdılar. İlker’den fotoğrafları istediler. Direnince, arabadan indirip villanın önünde dövdüler. Ben telefonla jandarmaya haber verdim. İlker’in kaşı yarıldı, ağzından kan gelene kadar hırpaladılar. Benim de kaşım yarıldı. Şoförün sol kaburgasında ezilme var. Fotoğraf makinesiyle çantaya da el koydular." Savcılık izniyle iki villaya baskın yapan jandarma 8 kişiyi gözaltına aldı.

kaynak:bizkaçkişiyiz.com.

KAFİRLE İÇİN YAŞASIN CEHENNEM >
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 23:43   #23
Kullanıcı Adı
Nagihan
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gülsima Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
vatanın bugünkü veya yarın ki haberi şöyle olur eminim ''Mahmut'un adamları muhabirimize saldırdı'' :-*

Hırsız gibi girmeye çalışmışlar,ev sahibi şikayetçi olursa yargılanıp cezaalabilirler belki :-*
gerçekten de senin dediğin gibi olmuş bugün kanal d'de izledim muhabire saldırdılar diye haber yapmışlar ama gerçektende muhabirin ağzı burnu yomulmuş bi vaziyetteydi
kendileri yamultmuştur 'aha bize saldırdılar' demek için :-X

Eve hırsız gibi girilmesi söz konusu,dövmüşlerse haklılar :-*
Kendileri yamultmuştur :D :D güzel yorum :D
yapmayın ama ya basın özgürlüğü :D :D
Nagihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 23:45   #24
Kullanıcı Adı
Bostancı
Amin :-*

Eğer ağızları burunları dağılmışsa jandarma nasıl hepsini serbest bırakmış..?
Bence'de kendileri yapmıştır her şey beklenir bunlardan Dindar insanları kötülemek için her haltı yerler >
Eğer dövmüşlerse ellerine sağlık bende evime izinsiz girmeye çalışan bir gazeteci görsem aynı şeyi yaparım
Bostancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 23:58   #25
Kullanıcı Adı
Bostancı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]işte size yorum farkı ne kadar fitne fesatcı olduklarını kendi gözlerinizle görün:

Tarikatçılar gazetecileri linç etmek istedi
İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Hoca’nın, Beykoz Çavuşbaşı Beldesi’ndeki iki villasının haberini yapmak isteyen Vatan Gazetesi muhabiri Alper Uruş, foto muhabiri İlker Akgüngör ve ulaştırma görevlisi Ahmet Şener cemaat üyeleri tarafından dövüldü.

Alper Uruş ve İlker Akgüngör, dün Yıldıztepe Sokak 12 ve 13 numaradaki villaların fotoğrafını çektikten sonra gazeteye dönmek için Ahmet Şener’in kullandığı otomobile bindi. Bu sırada villadan çıkan 8 kişi otomobilin önünü kesti. Sakallı ve cüppeli kişiler gazetecileri ve ulaştırma görevlisini darp etti. Saldırganlar, otomobilden zorla indirdikleri İlker Akgüngör’ü dövdükten sonra fotoğraf makinesi ve çantasına el koydular. Cemaat üyelerinden kurtulan 3 kişi Çavuşbaşı Jandarma Karakolu’na sığındı. Paşabahçe Devlet Hastanesi’nde darp raporu alan gazeteciler saldırganlardan şikayetçi oldu. Alper Uruş yaşadıklarını söyle anlattı:

"Kapıyı çalarak görüşmek istediğimizi söyledik. Ama kapıyı açan olmadı. İlker dışarıdan fotoğraf çekti. Otomobile binerken 8 kişi etrafımızı çevirip aracı yumruklamaya başladı. Arkada bana, önde şoförle İlker’e saldırdılar. İlker’den fotoğrafları istediler. Direnince, arabadan indirip villanın önünde dövdüler. Ben telefonla jandarmaya haber verdim. İlker’in kaşı yarıldı, ağzından kan gelene kadar hırpaladılar. Benim de kaşım yarıldı. Şoförün sol kaburgasında ezilme var. Fotoğraf makinesiyle çantaya da el koydular." Savcılık izniyle iki villaya baskın yapan jandarma 8 kişiyi gözaltına aldı.

kaynak:bizkaçkişiyiz.com.

KAFİRLE İÇİN YAŞASIN CEHENNEM >
Yalancı adiler >
Bir kere Jandarmaya haber veren orada ki komşular
Şikayetçi olan'da onlar değil evde ki ziyaretçiler
Jandarma 13 kişiyi göz altına almış araların bu muhabirlerde var sonra hepsi serbest bırakılmış zaten
Utanmadan yalan haber yapıyorlar maksat çamur at izi kalsın >
Bostancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2008, 00:33   #26
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
bizhiçkişiyiz.com sanırım komşuları dinlememiş :-X

Vakit araştırır sunar gerçekleri :-* O dandik siteyi okuyanda 'evde dayak atmak için bekleyen cemaat var' diye düşünür :-* Kazma kürekle saldırdıkalrını esgeçmişler(!) Ha birde haberin başında koyduğum 'hırsız' gibi eve girmeye çalışmalarını.

Babam evime öyle girmeye çalışsa tanımam 8)

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)