bak güzel abim (büyük bir ihtimalle benden büyüksünüz) yarın matematikten sınavım olduğu halde oturdum iki videoyuda izledim ben akp ye oy verenler cehennemliktir diye birşey duymadım üstelik çokta dikkatli dinledim. konuyu uzatmak istemiyorum ama şöyle bir açıklama yapacağım hocam her zaman üstü kapalı konuşur. akp ye oy verenler cehenneme bilet alır demiş. bilet almak yani hazırlık yapmak. peki bunadan kastı nedir? bugün Irak'a savaş açan Amerika yarın bize savaş açacak bunu kendisi her zaman söyler. şu ana orta doğu cehennem gibi der yani türküyeninde orta doğu gibi cehenneme döneceğini kastetmiş. eğer ölümden sonraki cehennemi kasdetseydi bilet alırlar sözünü kullanmazdı. direk akpliler öldükleri zaman cehenneme gidecek derlerdi. (not: bu arada iyi oldu flaş tv deki konuşmasını izlememiştim sizin sayenizde izledim ve birkez daha kendisine hayran kaldım :-*)
isterseniz bu konuyu kapatalım sanalda kimse kimsenin görüşünü değiştiremez. SAYGILARIMLA.... (bundan önceki mesajımdada dedim görmediniz heralde HAKKINIZI HELAL EDİN KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM)
valla milli mücahide senin hayranınım ..büyüyünce senin gibi olmayı çok isterim inan..
hüsnü zanda hocamsın..çok iyi niyetlisin..polyanna gibisin yani..nede güzel yorumlamışsın..inşallah cehennem yüzü görmessin sen..
erbakan hocamız bize cehennem bileti kesmiş ama olsun..inşallah o bizden dah ayakın değildir oraya..
benim hayran olunacak bir durumum yok inanın. aslında bende sizin bu insan sevginize hayranım. inanın bana Hocam size bilet kesmedi hatta flaş tv deki konuşmasını izlerseniz orada Erdoğandan bahsederken evlatlarım yanlış yaptı diyor yani hala Erdoğanı evladı olarak görüyor. İnşALLAH hepimiz Kıyamet günü Efendimiz sancağı altında toplanır, sonrada Cennette huzurlu oluruz. siz bana inşALLAH cehhennem yüzü görmezsin diye çok güzel bir duada bulunmuşsunuz, bir mümin başka bir mümine dua edince meleklerde dua edene dua ederler. şimdi melekler size aynı duayı yaptı. inşALLAH hiçbir mümin cehennem yüzü görmez. bu söz sizi anlatıyor "GÜZEL BAKANLAR GÜZEL GÖRÜRLER GÜZEL GÖRENLER HAYATTAN ZEVK ALIR"