AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-13-2008, 12:01   #1
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Standart Helal Olsun Aysun Kayacı'ya
Aysun Kayacıyı destekliyorum. Güzel söyledi programda. Müjde Ar sıkıştırmazsa biraz daha içinden gelenleri dökecekti. Evet böyle bir ülkede yaşıyoruz. Devlet arazisine gecekondu dikip tapu alan insanla eşit demokratik haklarımız var. Onun da bir oyu var profesöründe. Bugün Diyarbakırın yüzde sekseni kaçak elektrik kullanıyor. Parası kimin cebinden tabii ki bizim gibi kullandığı elektriğin parasını ödeyen bizlerden... Ben eşitlikten yanayım. Demokrat olmak, eşitlikten yana olmamı gerektirir. Vergisi verenle vermeyeni bir tutarsan, vergisini verene haksızlık olur. Eşitlik açısından sıkıntı yaşarız. Madem eşitlik diyoruz. Eşitliği tam anlamıyla bu şekilde oturtacağız. Gerçekçi olmakta yarar var. Duygusal davranmanın anlamı yok.

Ben adalet istiyorum. Herşey demokrasi adına Türkiye için..

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-13-2008, 12:05   #2
Kullanıcı Adı
fütüvvet
eğer dalga geçmiyorsan saçmalıyorsun..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2008, 12:09   #3
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
eğer dalga geçmiyorsan saçmalıyorsun..
Kesinlikle dalga geçmiyorum. Saçmaldığımı da düşünmüyorum. Bizim LDP'nin eski genel Başkanı Besim Tibuk da, böyle düşünüyor. Lütfen düşüncelerime saygılı olunuz. Saçmalıyorsun lafı hiç yakışık olmadı.

Alt 05-13-2008, 12:33   #4
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Alıntı:
ozturks Nickli Üyeden Alıntı
beyfendi iyide eğer yakındığınız vergiyse en büyük vergi kaçakçılığını hırsızlığı aysun kayacının üstün gördüğü burjuva kesim yapmıomu. o kadın dioki ben doğudaki çobanla eşit olamam tabi olamazsın sen burda hizmetin alasını alırken onlar doğuda çok daha zor şartlarda yaşıyor ve bu yüzden verdikleri her oyun çok ayrı bi önemi var o bölgenin yarınları için eminimki aysun kayacınınkiyle eşit değildir.burda demokrasi falan çıkışlarına gerek yok akıl ve mantık bu olayı çözmeye yeter sanırım.
Vergi kaçakçılığını önlemek hükümetin görevi. Hükümetin bu konuda başarısız olduğuna inanıyorum. Doğuya hizmet götürülmeli. Hem de en iyi hizmet. Vergisini verenle vermeyeni bir tutarsak, vergi verenleri cezalandırmış oluruz. Bu şekilde eşitsizlik oluyor. Eşitlik olması için, gecekonduda devlet arazisini işgal eden, kaçak elektrik kullanan yani devlete faydası olmayan aksine biz bireylere zararı olanların seçimlerde oyu olmamalı.

Alt 05-13-2008, 12:37   #5
Kullanıcı Adı
fütüvvet
çobanın oyu daha kıymetli aslında..

önce ahlak sınavından geçirilmeli o tipler..

Alt 05-13-2008, 12:47   #6
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Alıntı:
çobanın oyu daha kıymetli aslında..

önce ahlak sınavından geçirilmeli o tipler..

Bakınız bu lafa çok kızarım. Kimin ahlaklı olup olmadığına siz karar veremezsiniz. En sinir olduğum şey, AKP'lilerin Aysun Kayacı Hanımefendiye ahlaksız türü laflar etmeleri. Aysun Kayacı'ya ahlaksız diyenler aynaya bakmalı. Bir de AKP olarak halkın kendisiyiz dersiniz. Başbakan Erdoğan sık sık “Milli iradeden” söz ediyor. Oysa “milli irade” dediği şeyin önemli bölümünü, “ayaklar” dediği insanlar oluşturuyor. Kısacası “milli irade” aslında “ayaklar” demek ki.

Alt 05-13-2008, 12:59   #7
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Alıntı:
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
beyfendi iyide eğer yakındığınız vergiyse en büyük vergi kaçakçılığını hırsızlığı aysun kayacının üstün gördüğü burjuva kesim yapmıomu. o kadın dioki ben doğudaki çobanla eşit olamam tabi olamazsın sen burda hizmetin alasını alırken onlar doğuda çok daha zor şartlarda yaşıyor ve bu yüzden verdikleri her oyun çok ayrı bi önemi var o bölgenin yarınları için eminimki aysun kayacınınkiyle eşit değildir.burda demokrasi falan çıkışlarına gerek yok akıl ve mantık bu olayı çözmeye yeter sanırım.
Vergi kaçakçılığını önlemek hükümetin görevi. Hükümetin bu konuda başarısız olduğuna inanıyorum. Doğuya hizmet götürülmeli. Hem de en iyi hizmet. Vergisini verenle vermeyeni bir tutarsak, vergi verenleri cezalandırmış oluruz. Bu şekilde eşitsizlik oluyor. Eşitlik olması için, gecekonduda devlet arazisini işgal eden, kaçak elektrik kullanan yani devlete faydası olmayan aksine biz bireylere zararı olanların seçimlerde oyu olmamalı.

öncelikle şunu iyi ifade etmeniz lazım aysun kayacıyı haklı derken hangi kısımda şuan ki hükümeti iktidar yapanların ayak takımı hırsız ve bilgisiz insanlar olduğunu kastedederek yaptı bu açıklmayı o şahıs.sizdemi buna katılıyorsunuz ?sizin söylediniz şey çok farklı vergi kaçaklığı ayrı bi boyut zamanla iyileştirilecek bişey ki son yıllarda bu konuda yapılan çalışmaları takip etmiyorsunuz anlaşılan.vergiye göre oy dağılımı yapılması diye bi saçmalık olamaz bi ülkenin dünü bugünü yarını bu insanlara emanet ediliyor bu sizin söylediğiniz ciddi bi devlet otoritesi için gayri ciddi bi uygulama.o zaman feodaliteye dönelim ülkeyi burjuvalar yönetsin paran kadar oyun olsun çok saçma
Evet doğru söylüyorsunuz. AKP vergi konusunda ciddi olarak çalışıyor. Öyle ki, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın yakın çevresine özellikle oğluna yaptığı kıyakları unutmuşum.

Vergiye göre oy dağılımı yapılsın demedim. Sadece vergi vermeyen örneğin dağdaki çobanın oyu olmamalı. Yalnız dağdaki çobanı da vergi veren bir birey haline getirmeliyiz.

Aysun Kayacı, dağdaki çobanı aşağılamadı. Sizler öyle anlamışsınızdır.

Size Başbakan Erdoğanın ayaktakımı lafını hatırlatırım. Buna ne diyeceksiniz?

Alt 05-13-2008, 13:07   #8
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Dağdaki çoban bizim gözümüzde çook şerefli..
sizde diyeceksinizki bizim gözümüzdede şereflidir..
ama gönlünüzdekinin böyle olmadığını bazan ekranlarda ağzınızdan kaçırabiliyorsunuz..
bizde onu gördük..ne kadar kıvırsanızda..
Alt 05-13-2008, 13:10   #9
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Alıntı:
Dağdaki çoban bizim gözümüzde çook şerefli..
sizde diyeceksinizki bizim gözümüzdede şereflidir..
ama gönlünüzdekinin böyle olmadığını bazan ekranlarda ağzınızdan kaçırabiliyorsunuz..
bizde onu gördük..ne kadar kıvırsanızda..
Dağdaki çobanın veya Aysun Kayacının şerefli olup olmadığına ben karar veremem. Yalnız Aysun Kayacının, çağdaş Türk kadınını tamsil ettiği de bir gerçek. Benim gözümde Aysun Kayacı önemli bir yere sahiptir. Yalan söylemeye gerek yok. Ben açık konuşmayı severim.

Alt 05-13-2008, 13:14   #10
Kullanıcı Adı
Canan ERDOĞAN
bende açık sözlü olayım o zaman sizin bu düşüncelerinize sadece gülüyorum.sizin açınızdan çağdaş türk kadını imajı aysun kayacı ise pes.
Canan ERDOĞAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)