![]() |
#1 |
![]() Ertugrul Erkisi - Gel Efendim Ah Efendim su gurbetlik tez bitsin Seven gönül bilsen ne çok özlüyor Nameler hüzünlü mizrabin kirik Sevenlerin hep yolunu gözlüyor Aman gurbet nolur üç gün ara ver Al selami, götür nazli yare ver Üç günden fazlasi zulüm gurbetin Bir adim ötesi ölüm gurbetin Dostun dosta muhabbeti derindir Gel Efendim, sohbetimiz senlensin Biz vuslatin sevinciyle cosalim Su ayrilik varsin biraz dinlensin http://www.umutfm.com/izle.php?id=9687
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yarim İstanbul'u mesken mi tuttun Gördün güzelleri beni unuttun Sılaya dönmeye yemin mi ettin Gayrı dayanacak özüm kalmadı Mektuba yazacak sözüm kalmadı Yarim sen gideli yedi yıl oldu Diktiğin fidanlar meyveyle doldu Seninle gidenler sılaya döndü Gayrı dayanacak özüm kalmadı Mektuba yazacak sözüm kalmadı Yarimin giydiği ketenden gömlek Yoğumuş dünyada öksüze gülmek Gurbet ellerinde kimsesiz ölmek Gayrı dayanacak özüm kalmadı Mektuba yazacak sözüm kalmadı İğde çiçek açmış dallar götürmez Dağlar diken olmuş kervan oturmaz Benim bağrım yufka sitem götürmez Gayrı dayanacak özüm kalmadı Mektuba yazacak sözüm kalmadı |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bana kastin var degil mi zeynep 8)
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ama çok güzel 8)
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı: