AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları AK Parti Resimleri, AK Parti Fotoğrafları, AK Resimler - AK Parti ile ilgili tüm resimleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-14-2008, 22:33   #41
Kullanıcı Adı
DEMOKRATUR
Standart Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
DEMOKRATUR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alemdar arkadasin yorumlarini sildim bu arkadasimizin kacinci nicki merak ediyorum, bu kadar yüzsüz olunmaz ki be kardesim bacadan kovuyoruz, kapidan giriyorlar demek ki gizli ak partili bunlar ..
Konu hakkinda yoruma gelince saadet mitingleri o kadarda cansiz degildi ama suda bir gercekki mitinge katilanlarin cogu saadete oy vermedi verseydi herhalde yüzde 10 u bulurdu ;)
Iste bu yorumuna diyecek yok,evet haklisin Saadet Mitingleri burada gösterilmek istenmekten daha Canli gecti,Erbakan Hoca nin katildigi Mitingler Tiklim Tiklim gecti,Resimi buraya ekleyen ve Miting Resimdeki gibi bos gecti Mesaji verilmesini kiniyorum,herhalinde belli ki resim öncesi veya sonrasinini yansitmaktadir resmi ekleyxen sahis isterse resimdeki mitingin nereye ait oldugunuda yazzin yazabiliyorsa tabii,bir de hemen bu yalan habere inanip yorum yazanlara ne demeli ;)
Evet mitingler yeterince canliydi bunlardan bir, ikisine kendim sahit oldugum icin biliyorum ancak o insanlarin o mitinge ne icin geldigi, o gelenlerin neden oylarini degilde oylarinin zekatlarini hocaya verdigi tartisilir belkide mitinglerde konusulanlari samimi bulmadi, belkide hocayi samimi bulmadi ama bildigim tek sey var erbakan hoca olmasaydi daha dogrusu erbakan mitinglere katilip, o konusmalari yapmasaydi saadet bir kac puan daha fazla oy alirdi!..
Aynen akp ye Millet nasil Bedava Miting Meydanlarina Tasinip,Millet simdi karsi ciktiginiz Kartel Medyasi tarafindan gündemden düsürülmeyerek büyük katki Sagladigi Birinci secimde Medya tarafindan iki Parti gösterilerek oylarin iki parti arasinda paylasilmasi saglandigi,ikinci secimde yine iki Parti ayrica farki bunda Mhp yi de gösterilerek ayrica Cumhurbaskanligi bahane edilerek akp nin oylari masum gösterilmesi de tartisilir degilmi
Alt 05-14-2008, 22:35   #42
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Ben niye anlayamadım bu yorumu ... :-\
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 22:37   #43
Kullanıcı Adı
Demokrat
Nedense senin yazilarin bana hep kedi, ciger olayini hatirlatiyor..secim öncesi yüzde 15 oyumuz var diyen sizler secim sonrasi nedense caldiginiz minareye kilif uydurmaya calisiyorsunuz..
Yarin secim olsa yine birsey degismeyecek oylariniz her gecen secim düsüyor, bekle gör yerel secimlerde ne olacak suna emin olabilirsin ak parti kapansa bile saadet partisinin esamesi okunmaz cünkü siyasi anlamda saadet partisi miladini doldurmustur, gerektigi zaman gerekli acilimlari yapamadigi icin her gecen gün erimis, simdi ise tamamen bir aile partisi olmustur..
Bu arada secim zamani kanaltürküm mitinglerinizi canli vermeside pek isinize yaramadi bu arada kanaltürkte gitti artik mitinglerinizi hangi kanal verecek 8)
Alt 05-14-2008, 22:37   #44
Kullanıcı Adı
DEMOKRATUR
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alemdar arkadasin yorumlarini sildim bu arkadasimizin kacinci nicki merak ediyorum, bu kadar yüzsüz olunmaz ki be kardesim bacadan kovuyoruz, kapidan giriyorlar demek ki gizli ak partili bunlar ..
Konu hakkinda yoruma gelince saadet mitingleri o kadarda cansiz degildi ama suda bir gercekki mitinge katilanlarin cogu saadete oy vermedi verseydi herhalde yüzde 10 u bulurdu ;)
Iste bu yorumuna diyecek yok,evet haklisin Saadet Mitingleri burada gösterilmek istenmekten daha Canli gecti,Erbakan Hoca nin katildigi Mitingler Tiklim Tiklim gecti,Resimi buraya ekleyen ve Miting Resimdeki gibi bos gecti Mesaji verilmesini kiniyorum,herhalinde belli ki resim öncesi veya sonrasinini yansitmaktadir resmi ekleyxen sahis isterse resimdeki mitingin nereye ait oldugunuda yazzin yazabiliyorsa tabii,bir de hemen bu yalan habere inanip yorum yazanlara ne demeli ;)
Yalan haber :D :D :D güldürme Allah aşkına seçim sonuçlarından haberin yok senin galiba ;)
Seninde Miting Meydanlarindan haberin yk heralde sen gülmeye devam et son gülen iyi güler ;)
Alt 05-14-2008, 22:38   #45
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Konya en güzel örnek yıllardır Saadetin kalesi idi ne oldu yüzde 65 akpartiye oy verdi ha millet aptal diyorsanız o başka artık bittiniz kapatın gelin bize hem biz sizin kardeşleriniz değilmiyiz...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 22:39   #46
Kullanıcı Adı
DEMOKRATUR
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Anlama kapasiten eksik olabilirmi
Alt 05-14-2008, 22:40   #47
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
anlaTma kapasitesinden olabilir mi?
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 22:40   #48
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:
Alıntı:
Senden bunu bekliyordum zaten, beklentimi boşa çıkarmadın ... Eyvallah.. :-*
Alt 05-14-2008, 22:41   #49
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Alıntı:
Senin gibi hic kapasitesi olmamasindan iyidir ;)
Alt 05-14-2008, 22:42   #50
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz

Devam et bakalım ne kadar iyisin ... ;)

Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)