AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları AK Parti Resimleri, AK Parti Fotoğrafları, AK Resimler - AK Parti ile ilgili tüm resimleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-14-2008, 22:55   #61
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler
Sabret kardeşim, beyin kıvrımlarını hesaplıyorum ben şimdi ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 22:57   #62
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
yok daha fazla üstüme gelmesin diye dua ediyorum
ALLAH yar ve yardımcım olsun bundan sonra fazla asabi olmamaya çalışacağım...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 22:57   #63
Kullanıcı Adı
Berika

bunlardan benden olsun

hava atmak gibi olmasın ama :D

ömer kardeşimin de dediği gibi herşey meydanda :D
Alt 05-14-2008, 22:58   #64
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:
Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
yok daha fazla üstüme gelmesin diye dua ediyorum
ALLAH yar ve yardımcım olsun bundan sonra fazla asabi olmamaya çalışacağım...
Alt 05-14-2008, 22:59   #65
Kullanıcı Adı
Demokrat
Bende daha fazla üstüme gelsin diye dua ediyorum, severim böyle bos teneke gibi ses cikartan ama ici bos olan kisileri 8)
Alt 05-14-2008, 22:59   #66
Kullanıcı Adı
DEMOKRATUR
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
DEMOKRATUR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Nedense senin yazilarin bana hep kedi, ciger olayini hatirlatiyor..secim öncesi yüzde 15 oyumuz var diyen sizler secim sonrasi nedense caldiginiz minareye kilif uydurmaya calisiyorsunuz..
Yarin secim olsa yine birsey degismeyecek oylariniz her gecen secim düsüyor, bekle gör yerel secimlerde ne olacak suna emin olabilirsin ak parti kapansa bile saadet partisinin esamesi okunmaz cünkü siyasi anlamda saadet partisi miladini doldurmustur, gerektigi zaman gerekli acilimlari yapamadigi icin her gecen gün erimis, simdi ise tamamen bir aile partisi olmustur..
Bu arada secim zamani kanaltürküm mitinglerinizi canli vermeside pek isinize yaramadi bu arada kanaltürkte gitti artik mitinglerinizi hangi kanal verecek 8)
Aynen katiliyorum bunda yine bir bahane hazir Kapatilma davasi,Milleti yine kandirarak Masum rolu oynayacaksiniz ,amma nereye kadar oynayacaksiniz horoz dövüsünüzü ve ne zamana kadar kandiracaksiniz bu Milleti
Simdi bir karar ver iki cuval kömüre, iki ceyrek altina mi kandiriyoruz yoksa din elden gidiyor diye mi .. desene sen bir dahaki secimlere bile bahane bulmussun ama böyle olmaz ki herseye bir bahanen var yoksa siz hic iktidar olamayacak misiniz 8) madem halk magduru seviyor erbakan hoca 28 subatta magdur edilmedi mi, neden bu halk yigidi düstügü yerden kaldirmadi ;)
cok güzel bir konuya degindin bunun icin öncelikle tesekür etmek isterim, Refah Partisinin kapatilmasiyla muhtemelen Refah Partisinden sonra kurulacak Parti Oy Patlamasi yapacakti amma adamalar derslerine iyi salismiz bu kapatilma olayi birkac aylik degil yillarin hazirligi sonujunda olusmustur onun icin de Refah Partisinden sonra kurulan Ecevit hükümetine Apo yu yakalattilar ve böylece Secimlerde Fazilet Partisinin oy patlamasi engellenmis oldu,onlarin amaci Fazilet Partisini tamamen silmekti Allaha sükür olmadi ve Fp yüzde 15 lerle Tbmm girdi istedikleri olmadigi icin de B Planini uygulayarak Tayyip bey in arkadaslari ile Partiden ayrilip Parti kurmasi salandi yani Akp nin Dogumu Fp nin Kapatilmasiyla oldu kapatatan sevrelere tesekür borcunuz var
Alt 05-14-2008, 23:00   #67
Kullanıcı Adı
murat kurt
Alıntı:
Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
hala neyi savunuyorsun eskişehir odunpazarındaki mitinginize 1000 kişi gelmiş 500 000 merkez nfüslu eskişehirden 1000 kişi daha neyi ıspatlamaya çalışıyorsun ben onu anlamadım oyunuz %3,5 yahu
çok cömerrtsin alemdar o gn ben de aradaydım 1000 kişi yoktu
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 23:01   #68
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
Bende daha fazla üstüme gelsin diye dua ediyorum, severim böyle bos teneke gibi ses cikartan ama ici bos olan kisileri 8)
söz vermesem şimdiye paramparça ederdim ama söz işte ne yaparsın ....
bakalım kaç gün sürecek böyle...
Alt 05-14-2008, 23:03   #69
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Nedense senin yazilarin bana hep kedi, ciger olayini hatirlatiyor..secim öncesi yüzde 15 oyumuz var diyen sizler secim sonrasi nedense caldiginiz minareye kilif uydurmaya calisiyorsunuz..
Yarin secim olsa yine birsey degismeyecek oylariniz her gecen secim düsüyor, bekle gör yerel secimlerde ne olacak suna emin olabilirsin ak parti kapansa bile saadet partisinin esamesi okunmaz cünkü siyasi anlamda saadet partisi miladini doldurmustur, gerektigi zaman gerekli acilimlari yapamadigi icin her gecen gün erimis, simdi ise tamamen bir aile partisi olmustur..
Bu arada secim zamani kanaltürküm mitinglerinizi canli vermeside pek isinize yaramadi bu arada kanaltürkte gitti artik mitinglerinizi hangi kanal verecek 8)
Aynen katiliyorum bunda yine bir bahane hazir Kapatilma davasi,Milleti yine kandirarak Masum rolu oynayacaksiniz ,amma nereye kadar oynayacaksiniz horoz dövüsünüzü ve ne zamana kadar kandiracaksiniz bu Milleti
Simdi bir karar ver iki cuval kömüre, iki ceyrek altina mi kandiriyoruz yoksa din elden gidiyor diye mi .. desene sen bir dahaki secimlere bile bahane bulmussun ama böyle olmaz ki herseye bir bahanen var yoksa siz hic iktidar olamayacak misiniz 8) madem halk magduru seviyor erbakan hoca 28 subatta magdur edilmedi mi, neden bu halk yigidi düstügü yerden kaldirmadi ;)
cok güzel bir konuya degindin bunun icin öncelikle tesekür etmek isterim, Refah Partisinin kapatilmasiyla muhtemelen Refah Partisinden sonra kurulacak Parti Oy Patlamasi yapacakti amma adamalar derslerine iyi salismiz bu kapatilma olayi birkac aylik degil yillarin hazirligi sonujunda olusmustur onun icin de Refah Partisinden sonra kurulan Ecevit hükümetine Apo yu yakalattilar ve böylece Secimlerde Fazilet Partisinin oy patlamasi engellenmis oldu,onlarin amaci Fazilet Partisini tamamen silmekti Allaha sükür olmadi ve Fp yüzde 15 lerle Tbmm girdi istedikleri olmadigi icin de B Planini uygulayarak Tayyip bey in arkadaslari ile Partiden ayrilip Parti kurmasi salandi yani Akp nin Dogumu Fp nin Kapatilmasiyla oldu kapatatan sevrelere tesekür borcunuz var
şimdi aynı güçler yada herkimse onlar
Ak partiyimi devirmeye çalışıyorlar sen bunu anlat millet millet sana neresiyle güler bilmem ama ben çok fena gülüyorum şu anda...
Alt 05-14-2008, 23:04   #70
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Partiyi bile biz kurdurttuk diyorsun, kurdurttuğunuz partinin adını bile doğru yazamıyorsun ... ;) Yine mi anlayamadım, acaba ... :-X

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)