![]() |
#101 |
![]() eskiden görüşüm yoktu çünkü siyaseti idrak edebildiğim yaşlarda akparti vardı akpartiden öncesi bebektim :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Aslında karşınıza aşırı solcu yada komünist olarak çıkabilirdim 8)
Çünkü Annem ile Teyzem 25'li yaşlarına kadar aşırı solcu birer komünistmiş,şu bir zamanlar silahlanıp dağa çıkmak isteyen tiplerden yani.. Dayım deseniz aşırı solcu materyalist kafa yapısına sahip bir emekli albay,daha sonradan Allaha inanmaya başladı ama Dinleri kabul etmeyen bir solcu halaha... Bir dayım daha var o baya Dinine bağlı birisi işte bu dayım ilk önce teyzemle konuşup onun dönüş yapmasını sağlıyor sonra teyzem'de Annemin dönüş yapmasını sağlıyor ![]() ![]() Tabi bunlar ben hayatta yokken oluyor (: Neyse 7 yaşından 13 yaşına kadar Milli görüşçüydüm,yani o yaşlarda anne baba neciyse bizde ocu oluyoruz (: 13 yaşından 17 yaşına kadar Ak partiliydim sonra hayatımda bir dönüm noktası oldu kendi fikirlerimi oluşturup yönlendirebilecek kapasiteye gelmiştim beni en iyi ifade eden parti olduğu için yine ve sağlam bir şekilde Milli Görüşe döndüm.. ;) Bizim ailede siyaset meydanı gibi (: Annem ile Babam Ak partili,Ben Milli Görüşçü,Dedem Anaplıydı,Dayımla Ananem Chp'li çorba gibi :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() Önceden; Refah, sonra Fazilet partisi taraftaryıdım, sonra Ak parti :D
|
|
![]() |
![]() |
#104 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
![]() milliyetçiydim !!! gerçi hala içimde milliyetçilik var ama şimdi daha dengeliyim ;) !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]() ben hala Tek görüşlüyüm
değiştirmeye de niyetim yok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Zaten 17 yaşındayım...Dolayısıyla hep ak :-[ ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
![]() beni gören, hep, refahçı derdi, ama hiiiiiç refahçı olmadım..
anavatana sempatim vardı o zamanlar rahmetli özaldan dolayı ama şimdi başbakanımız için duaa ediyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Aslında ben AK Parti ile doğdum.Ondan öncesini hayal-meyal hatırlıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() Solcu bir babayla şeriatçı bir annenin çocuğu ve ülkücü bir abinin kardeşiydim...
İlk olarak şehitleri farketmem ve pkk meselesinden dolayı 16 yaşlarında ülkücülüğü seçtim!..Aşırı derecede faşist bir gençtim..Irkları yüzünden çok defa en iyi arkadaşlarıma ettiğim hakaretleri bilirim... Bu dönemde her ne kadar kendi milliyetçi duygularımı tatmin etsemde aslında ülkücülerinde bir grup sapık olduğunu anladım! Ayrıldım..Henüz 19 yaşın başlarında bir sebepten dolayı Kuran'ı okumam herşeyi değiştirdi... Dinin tek doğru olduğunu anladım fakat kapalı bir kafa yapısına sahip değilim..Aksine dışa açık bir görüş benimkisi.. Bu beni Milli Görüşçülerden ayıran en önemli nokta... Bundan sonra gerekirse canımı dahi Allah uğruna verebilirim... İdeolojilerin hepsinden tiksinirim.. Bütün kafa yapım şu an ki haliyle Ak Parti'ye uyduğu içinde bu partideyim...Mutluyum... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|