aman abi benim mhp yorumumu biliyorsun başıma falan koyamam :D
liberal arkadaşa da belli noktalarda katılırız napalım ;)
bu arkadas liberal degildir, libostur!..bende basta arkadasi liberal sanmistim ama forumdaki yazilari beni sükutu hayale ugratti, bakalim bundan sonra nasil olacak ;)
:-* :-* :-* bir liberal demokratla bir mhp liden fazla ortak noktam var :-\
cabuk sevinme bende basta öyle diyordum ama bu arkadasin diger konulardaki sacma yorumlarini okuyunca mhp lileri öpüpte basimin üstüne koydum ;)
Kardeş vallaha ben senin hangi görüşte olduğunu çözemedim. ümmetçilik diyorsun. Sonra ümmetçi SP yi karalıyorsun. milliyetçilik diyorsun milliyetçi MHP yi karalıyorsun. liberalizm diyorsun LDP yi karalıyorsun. Varsa yoksa AKP mi diyorsun yoksa. İktidar aşkı gözlerini kör etmiş olmasın. Sizin yorumlarınız da bana saçma geliyor. Hatta kusura bakmayın ama çok gerici fikirleriniz var. Fethullah Gülen aşığı olabilicek kadar gerici fikirleriniz var. İllaki yüzünüze vurmam mı gerekiyor. Biraz aynaya baksanız.
aman abi benim mhp yorumumu biliyorsun başıma falan koyamam :D
liberal arkadaşa da belli noktalarda katılırız napalım ;)
bu arkadas liberal degildir, libostur!..bende basta arkadasi liberal sanmistim ama forumdaki yazilari beni sükutu hayale ugratti, bakalim bundan sonra nasil olacak ;)
EVET LİBOŞUM. HEM DE ALLAHINA KADAR LİBOŞUM. OK Mİ?
Ülkü Ocakları kapatılmamalı. Kapatmak çözüm değil. Ocakları kapatırsanız, ülkücüler daha kötü işler çevirirler. En iyisi geri kalmış bu kesimi bilinçlendirmek, faşizmin yanlış olduğunu anlatmak. Ülkücülere çete kurmanın, mekan basmanın yanlış olduğu anlatılmalı. Bir de üniversitelere çoğu öğrenciyi köşeye çekip haraç topluyorlar. Bu uygulamadan vazgeçmeliler. İnsanca, kardeşçe, barış içinde yaşamanın yolları ülkücülere anlatılmalı.
Kapatılmaması konusundaki iyi niyetini göz ardı etmiyorum.Nedenlerini sıraladığında ise farklı bir şey söyleseydin sana şüpheyle bakardım.Şu anda parti bayrağınızdaki yunus balığı gibi herkeze gülücükler atıyorsunuz ama ,hiç bir zaman mümkün olmasada iktidara geldiğinizi varsayarsak o amblemdeki yunus balığın bir köpek balığına dönüşüp milleti ısırmaya başlayacağınızı da çok iyi biliyorum.
Ülkücülüğü yeterince biliyorum. Keşke bilmez olsaydım. Ne melem ideolojiymiş. Ülkücülük dedikleri şey, şovenist milliyetçilikten başka bişey değildir. Ellerde bayraklar vatan millet sakarya nakaratları dillerde ülkücülerin. Aslında ülkücü olmak çok kolay bişey. Kürtleri, Ermenileri ve diğer azınlıkları karala, ez, sustur. Al sana en büyük ülkücülük.
Bir eline kelebek al bir eline 9 ışık,cebindeki telefonda başbuğlar ölmez çalsın gerisi önemli değildir.Bir de reisinin gözüne girerek,........başkanı oldun mu tamam.Ya sev ya terk et,din,millet,vatan,kahrolsun koministler,kahrolsun anarşistler gibi ikide söz ezberleyip papağan gibi tekrarladın mı MHP'den milletvekili bile olursun.
Aman arkadaşım sen ülkücülükten falan uzak dur .İyi de olsa kötüde olsa sen o adı ağzına alma ,boşver neme lazım ikimiz bir arada falan gözükmeyelim.yazdıklarımızıda unutalım gitsin. :-[ Senin hakkında pek iyi şey duymuyorum.
Fethullah Gülen aşığı olabilicek kadar gerici fikirleriniz var
> Fethullah Gülen gerici değildir!!!
Kimsenin yapmadığını, yapamayacağını yapıp;dünyaya adımızı duyuran odur!!!
ama müslüman olmasın demi?
kim yaparsa yapsın dindarlar iyi birşey yapmasın!!!
bu zihniyet 17 ağustosta muhafazakar şirketlerin yardımını engelleyen ecevit zihniyetidir!!!!
ha bu arada bir dipnot: MHP milliyetçi değil!!
Fethullah Gülen gerici değil diyerek adamı ilerici yapamazsınız. Gericinin ağababasıdır kendisidir. ABD bile ürktü kendisinden. Yakında Türkiyeye postalayacak. İşimiz yok bir de onla uğraşacağız.
MHP'li değilim ama Türkiye'deki en milliyetçi parti MHP'dir. Yoksa AKP mi milliyetçi diyorsunuz. Olabilir. AKP'nin yapmadığı bir o kaldı.
MHP'li değilim ama Devlet Bahçeli'yi beğenirim. Bahçeli değil de Türkeş gibi faşist biri MHP'nin başında olsaydı, Türkiye yangın yerine dönerdi.
Ülkü Ocakları kapatılmamalı. Kapatmak çözüm değil. Ocakları kapatırsanız, ülkücüler daha kötü işler çevirirler. En iyisi geri kalmış bu kesimi bilinçlendirmek, faşizmin yanlış olduğunu anlatmak. Ülkücülere çete kurmanın, mekan basmanın yanlış olduğu anlatılmalı. Bir de üniversitelere çoğu öğrenciyi köşeye çekip haraç topluyorlar. Bu uygulamadan vazgeçmeliler. İnsanca, kardeşçe, barış içinde yaşamanın yolları ülkücülere anlatılmalı.
Kapatılmaması konusundaki iyi niyetini göz ardı etmiyorum.Nedenlerini sıraladığında ise farklı bir şey söyleseydin sana şüpheyle bakardım.Şu anda parti bayrağınızdaki yunus balığı gibi herkeze gülücükler atıyorsunuz ama ,hiç bir zaman mümkün olmasada iktidara geldiğinizi varsayarsak o amblemdeki yunus balığın bir köpek balığına dönüşüp milleti ısırmaya başlayacağınızı da çok iyi biliyorum.
Ülkücülüğü yeterince biliyorum. Keşke bilmez olsaydım. Ne melem ideolojiymiş. Ülkücülük dedikleri şey, şovenist milliyetçilikten başka bişey değildir. Ellerde bayraklar vatan millet sakarya nakaratları dillerde ülkücülerin. Aslında ülkücü olmak çok kolay bişey. Kürtleri, Ermenileri ve diğer azınlıkları karala, ez, sustur. Al sana en büyük ülkücülük.
Bir eline kelebek al bir eline 9 ışık,cebindeki telefonda başbuğlar ölmez çalsın gerisi önemli değildir.Bir de reisinin gözüne girerek,........başkanı oldun mu tamam.Ya sev ya terk et,din,millet,vatan,kahrolsun koministler,kahrolsun anarşistler gibi ikide söz ezberleyip papağan gibi tekrarladın mı MHP'den milletvekili bile olursun.
Aman arkadaşım sen ülkücülükten falan uzak dur .İyi de olsa kötüde olsa sen o adı ağzına alma ,boşver neme lazım ikimiz bir arada falan gözükmeyelim.yazdıklarımızıda unutalım gitsin. :-[ Senin hakkında pek iyi şey duymuyorum.
Her duyduğuna inanan hiç duymasın daha iyi,
Her okuduğuna inanan hiç okumasın daha iyi. Vay be iyi şiir döktürdüm akşam akşam. Benden 2. Can Yücel olur. Ama hakkımı yiyorlar.