05-15-2008, 22:29 | #31 | ||
AKP % 100 Kapatılacak..
Alıntı:
daha akparti kendi milletvekilleriyle bile hemfikir değil bu davayla nasıl mücadele edeceğİ konusunda.sen halkın topyekün ayaklanacağını söylüyorsun.eğer lider arkasındaki halk gücünü kullanmayı bilemezse hiç bişe olmaz.parti doğurganlığı devam eder. şu cumhuriyet mitingleri gibi bir tane yapmaya cesaret bile edemiyolar.neden?çünkü halka güvenmiyolar.yarın tanklar çıktığında evlerinde oturacaklarını sanıyorlar. halk 1960 taki halk değil demişsin.halk aynı halk.halkı yönetmek mesele.netekim istiklal harbinden önce istanbul hükümeti de öyle düşünüyordu.ama bir adam çıktıki GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.işte o bu milleti nasıl ateşleyeceğini biliyordu.ne demokrasi dedi,nede insan hakları dedi.YA İSTİKLAL YA ÖLÜM dedi.hem yedi düvele hem de payitahta karşı ayaklandı.bakın payitaht diyorum.anayasa mahkemesi demiyorum,yargıtay demiyorum.ondan sonrakilerin hiç biri zaten bunu beceremedi. şimdi ben burda ATATÜRK diyorum onu övüyorum ama aynı zamanda ATATÜRK DEVRİMLERİ uğruna partiyi kapatmaya çalışanlarla mücadeleyi anlattığım için beni çelişkili bulabilirsiniz.aslında bu bir çelişki değildir.bunların hiç biri ATATÜRK çü değil (İSMETÇİDİR). ben sana şunu söyleyeyim.bu gün burada yazı yazanlardan kaçı 'ben burda yazıyorum ama acaba yerim kimliğim tespit edilmişmidir,bunlar bir yerde kayıtlımıdır' diye düşünmemiştir. |
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|