AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beyin Fırtınası Beyin Fırtınası yapıyoruz... Herkes içeri.

Anketimiz: Size göre Mayis ayi icerisinde en mantıklı, en doğru, en sıradışı paylasimda bulunan, konulara cevap
Lügat 28 20.00%
Asimov 14 10.00%
Demokrat(Mavera) 27 19.29%
Alemdar 11 7.86%
Black_Metal 12 8.57%
Murat Kurt 9 6.43%
_Yeniden_ 8 5.71%
Benide_Kapatın 14 10.00%
Ayşe_Berra 9 6.43%
Jonathan749 8 5.71%
Katılımcı sayısı: 140. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-19-2008, 14:42   #141
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Standart AYIN EN ZEKİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSU..
Demokrat, Lugat ve Benide_Kapatın diyerek oylarımızı kullandık, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-19-2008, 14:43   #142
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
diğerlerinin de katılması olayı değiştirmez kanımca.Zaten fikirleri yorumları puanlamak eğer onlardan birşeyler çıkartamıyorsak boştur.Bilemiyorum belki yanlış ama neyse fazla uzatmayım
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-19-2008, 14:44   #143
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
diğerlerinin de katılması olayı değiştirmez kanımca.Zaten fikirleri yorumları puanlamak eğer onlardan birşeyler çıkartamıyorsak boştur.Bilemiyorum belki yanlış ama neyse fazla uzatmayım
o zaman secimlerde sana göre bostur, sonucta secimlerde de halk siyasilerin fikilerine oy veriyor ;)

Alt 05-19-2008, 14:57   #144
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Demokrat, lügat ve jonathan 749 farklı görüşlerimiz olsa bile oturaklı ve tavizsiz yorumları ile her zaman beğenimi kazanmışlardır.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-19-2008, 15:03   #145
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
o zaman secimlerde sana göre bostur, sonucta secimlerde de halk siyasilerin fikilerine oy veriyor ;)
Fikir boştur hemşerim..Kimse ben bu partiye verdim rejimi kuracak demiyor..Millet;ben iradesizim, toplumda huzursuzluk çıkarıyorum, beşer şerefli yaratılmış adi mahluktur, ve biz birbirimizi idare edemiyoruz.. bunlar bizim değerlerimizi korusun ve aramızdaki adaleti sağlasın der.. Ve seçim yapar.o yöneticilerinde hepsi birer küçük tanrıcıktır..Hepsi tanrıyı oynuyor burada o ayrı bir konu..Tamam devlet hayvanlaşan insanı kontrol etmekte iyi bir araçtır mecburidir şu halde,ama devlet insanı sömürmemeli onun insanca yaşamasını sağlarken hayvan yerine koymamalı..konu nereye geldi ya aa :D Sonuçta birgün herkes üstinsan modeline ulaşabilirse ne devlete ihtiyaç kalır nede Tanrının koyduğu kurallar dışındak ibaşka bir kurala...
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-19-2008, 15:04   #146
Kullanıcı Adı
Demokrat
dur ben yalcin abiyi sana yönlendireyim bizim frekanslarimiz senle uyusmuyor 8)

Alt 05-19-2008, 15:04   #147
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Fikir boştur hemşerim..Kimse ben bu partiye verdim rejimi kuracak demiyor..Millet;ben iradesizim, toplumda huzursuzluk çıkarıyorum, beşer şerefli yaratılmış adi mahluktur, ve biz birbirimizi idare edemiyoruz.. bunlar bizim değerlerimizi korusun ve aramızdaki adaleti sağlasın der.. Ve seçim yapar.o yöneticilerinde hepsi birer küçük tanrıcıktır..Hepsi tanrıyı oynuyor burada o ayrı bir konu..Tamam devlet hayvanlaşan insanı kontrol etmekte iyi bir araçtır mecburidir şu halde,ama devlet insanı sömürmemeli onun insanca yaşamasını sağlarken hayvan yerine koymamalı..konu nereye geldi ya aa :D Sonuçta birgün herkes üstinsan modeline ulaşabilirse ne devlete ihtiyaç kalır nede Tanrının koyduğu kurallar dışındak ibaşka bir kurala...
bu üstinsan kime ve neye göre üstad?

Alt 05-19-2008, 15:06   #148
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
konu değişik bir şekilde amacından uzaklaşmıştır...
black senin son yazdığım yoruma katılmak bi kenara dursun kanlı bıcaklı bile olabiliriz...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-19-2008, 15:09   #149
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Feysefe yapayım derken ayarı kaçırmamak lazım ! ;)

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-19-2008, 15:10   #150
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
felsefe felsefe diye kafayı yiyecek gibi duruyor zaten
bu yorum benimle onun arasını baya açar bi açıklama yapmaz ise...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)