![]() |
#1 |
![]() CHP'den AK Parti'ye toplu katılım
Tam 3 bin tescilli Sosyal Demokrat, AK Parti'ye katılıyor. 3.000 SOSYAL DEMOKRAT DÜZENLENECEK ŞÖLENLE PARTİYE KATILACAK.. ![]() Akşam Gazetesi'nden Ebru Toktar'ın haberine göre TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, sosyal demokrat kökenli Haluk Özdalga, büyük bölümü CHP'den olmak üzere yaklaşık 3 bin kişinin AK Parti'ye katılacağını açıkladı. Katılanların ismi konusunda ipucu vermeyen Özdalga, Çankaya'dan bile birçok CHP'liyi AK Parti'ye transfer ettiklerini belirterek, 25 Mayıs'ta "Demokrasi ve Katılım" şöleni düzenleyeceklerini, kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. Özdalga, yerel yönetimlere yönelik yapılan bu çalışmanın büyük bir başarı olduğunu kaydederek, "AK Parti, halk tabanında büyük destek görüyor" diye konuştu. 19.Mayıs.2008 Samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Büyük başarı, tebrikler... :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sayın BAYKAL' ı da davet edelim bu şenliğe ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
İyi fikir :-* +1 ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bizde CHP'ye katılalım bari yazık boş kalmasın kadroları (:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yolda bir uzaylı görünce ben katılmayı düşünüyorum, hani yanlış ( ! ) bir yoldamıyım diye ... ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Rıdvan imzanı yeni farkettim çok kral olmuş (:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
3 değil 300 değil tam 3.000 kişi.Nerdeyse bir kaç mahalle. Ben olsam hiç birini kabul etmem.isim hakkı bile isteyebilirler.Katılım eğer çoğalırsa ve çoğunluğu ele geçirirlerse örneğin partinin ismini Cumhuriyet ak partisi olsun bile diyebilirler. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|