![]() |
#1 |
![]() Genç Siviller'den Yargıtay'a iki seçmeli ders! Siyasete Giriş Dersi ya da e-Muhtıra Yazma Teknikleri Eğitimi
Genç Siviller, çiçeği burnunda muhtıracı Yargıtay önünde, Yargıtay üyelerine yönelik hızlandırılmış Siyasete Giriş Dersi ve e-Muhtıra Yazma Teknikleri Eğitim düzenliyor. Genç Siviller; 21 Mayıs Çarşamba günü 5 sayfa uzunlukta siyasi bir metin yayımlayarak adeta ana muhalefet partiliğine soyunan Yargıtay için ücretsiz bir eğitim düzenliyor. Yargıtay'ın siyasi bir parti kurmak ya da adam gibi e-muhtıra vermek arasında bir tercih yapmak durumunda olduğundan yola çıkılarak düzenlenen eğitim tüm Yargıtay Üyelerine açık. Yargıtay'ın siyaset yapmayı tercih etmesi durumunda Siyasete Giriş Dersi'ni; 'Yok! Yargıtay olarak kalmak istiyorum' demesi halinde ise E-Muhtıra Yazma Teknikleri Eğitim'ine katılması gerekiyor. Hızlandırılmış eğitim 22 Mayıs 2008 Perşembe günü saat 12.00'de Yargıtay önünde, Güven Park'taki çiçekçilerin önünde gerçekleşecek. Yer: Yargıtay Önü (Güven Park'taki çiçekçilerin önü) Tarih: 22 Mayıs 2008 Perşembe Saat: 12.00
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|