AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 05-22-2008, 16:26   #51
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart FB TV YE GALATASARAY ŞOKU..
hadi sayalım mehmet önce türkleri sayalım ama sonradan türk olanları değil
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-22-2008, 16:28   #52
Kullanıcı Adı
özgürtutsak
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
bülent hakanın küfür ettiğini nrden biliyorsun abi hakan şükürün açıklamalarına bakmıyon herhalde abi
1.maç kutlu doğum haftasına yakışır olsun
2.inançlı insanlara irticacı denmesinden rahatsızım
3.dubai amerikadan daha iyi en azıdan müslüman çok . çocuklarım için daha uygun
4.inançlı olduğum için yapmadığınız eleştiriler kalmadı
Bana hiç samimi gelmedi bugüne kadar...
HEp laf hep laf...
İcraatte birşey göremiyoruz, hep bu şekilde gündemde kaldı...
Hakan Ünsal, Ertuğrul Sağlam, Arif Erdem vs. vs. de çok inançlı insanlar ama Hakan gib ikide birde bunu ön plana çıkarmadılar. Yaptılar adam gibi yaptılar...
Ayrıca Bülent' le Hasan' ın 7 gün 24 saat küfür ettiğini sağır sultanlar biliyor. Hatta bir maçta Bülent Korkmaz Fatih Akyel' e küfür etmişte, Fatih Bülent'i saha boyunca koşturmuştu... O zaman FAtih Fenerbahçe' deydi... :D :-*
Hakan türkiyenin en büyük futbolcularından biridir ve onu örnek alacak bir sürü insan var onun bu tür islami şeyler söylemesi bence çok güzel şeyler sizin dediğiniz gibi samimi olmasa bile söylemsi bile yeterli bence.bizim insanımıza böyle şeyler hatırlatması çok güzel
özgürtutsak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-22-2008, 16:30   #53
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
Alıntı:
hadi sayalım mehmet önce türkleri sayalım ama sonradan türk olanları değil
fenerde sonradan Türk olan müslüman varda sanki
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-22-2008, 16:35   #54
Kullanıcı Adı
özgürtutsak
Alıntı:
Alıntı:
bülent hakanın küfür ettiğini nrden biliyorsun abi hakan şükürün açıklamalarına bakmıyon herhalde abi
1.maç kutlu doğum haftasına yakışır olsun
2.inançlı insanlara irticacı denmesinden rahatsızım
3.dubai amerikadan daha iyi en azıdan müslüman çok . çocuklarım için daha uygun
4.inançlı olduğum için yapmadığınız eleştiriler kalmadı
Bana hiç samimi gelmedi bugüne kadar...
HEp laf hep laf...
İcraatte birşey göremiyoruz, hep bu şekilde gündemde kaldı...
Hakan Ünsal, Ertuğrul Sağlam, Arif Erdem vs. vs. de çok inançlı insanlar ama Hakan gib ikide birde bunu ön plana çıkarmadılar. Yaptılar adam gibi yaptılar...
Ayrıca Bülent' le Hasan' ın 7 gün 24 saat küfür ettiğini sağır sultanlar biliyor. Hatta bir maçta Bülent Korkmaz Fatih Akyel' e küfür etmişte, Fatih Bülent'i saha boyunca koşturmuştu... O zaman FAtih Fenerbahçe' deydi... :D :-*
bir de hakanın veya herhangi bir futbolcunun bu tip şeyler söyleyip de gündemde kalma gibi bir amacının olduğunu düşünmüyorum.sanatçı değil ki gündem yaratsın.sonuçta gündemde kalma gibi nedenlerden dolayı kadro belirlenmiyorki.
özgürtutsak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-22-2008, 16:40   #55
Kullanıcı Adı
politikaci
daha demin google engilish e girdim gs vs fb diye arattım ingilizcem iyidir sitelerde galatsaray türkiyenin lideri avrupa fatihi yazıyor .. fenerbahçede güçlü takım vs benzeri şeyler yazıyor 8)
Alt 05-22-2008, 16:44   #56
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
daha demin google engilish e girdim gs vs fb diye arattım ingilizcem iyidir sitelerde galatsaray türkiyenin lideri avrupa fatihi yazıyor .. fenerbahçede güçlü takım vs benzeri şeyler yazıyor 8)
Galatasaray Uefa Kupasını aldığı sene Avrupa fatihi oldu ise eğer, eynı sezon Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Real MAdrid nerenin fatihi oldu...
Alt 05-22-2008, 16:45   #57
Kullanıcı Adı
Gölge
bence de bu kovulan adamı hemen GS tv'ye alsınlar jest olarak daha durun bunlar febe'nin iyi günleri ... :D (+)
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-22-2008, 16:48   #58
Kullanıcı Adı
politikaci
Alıntı:
Alıntı:
Galatasaray Uefa Kupasını aldığı sene Avrupa fatihi oldu ise eğer, eynı sezon Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Real MAdrid nerenin fatihi oldu...
nusret abi sen benden daha iyi bilirsin galatasaray 7 sene üyst üste şampiyonlar ligine girmiş 4 tane çeyrek final ve 1 yarı final almış takımdır aynı anda ülkesinde 4 sene üst üste şampiyonluk alıp üstüne 2 avrupa kupasıyla süsleyen takımdır 8)
Alt 05-22-2008, 16:53   #59
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
nusret abi sen benden daha iyi bilirsin galatasaray 7 sene üyst üste şampiyonlar ligine girmiş 4 tane çeyrek final ve 1 yarı final almış takımdır aynı anda ülkesinde 4 sene üst üste şampiyonluk alıp üstüne 2 avrupa kupasıyla süsleyen takımdır 8)
Galatasaray Şampiyon Kulüpler Kupasında bir kere yarı final oynamıştır...
Şampiyonlar Ligi' nde ise bir kere ÇEyrek final oynamıştır, 4 kere değil...
Türkiye de kazandığı başarılar, Avrupa FAtihi olmasını sağlamaz...
VE yine söylüyorum siz Avrupa FAtihi oldu işseniz Real Madrid ne oldu. Çünkü bu saydığın başarıların kat kat fazlası Real MAdrid de var...
Alt 05-22-2008, 16:55   #60
Kullanıcı Adı
politikaci
Onların ülkesinde hep bu başarılar oluyor ama türkiyede bu başarılara sahip tek takım galatasaraydır ayrıca 4 çeyrek finaldir kaynak. vikipedi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)