![]() |
#71 |
![]() Valla bizde yalana yer yokturr :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
![]() Bende bilmiyorum gercek olup olmadığını ama cok matrak bi olay :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() ROBERTO CORLOS DÜNYANIN EN İYİ SOL BEKİ
LUGANO:URUGUAYIN YILDIZLARINDAN GÜNEY AMERİKANIN EN İYİ SOL BEKİ Devid de souza:Brazilya gol kralı 3 sene üst üste Kezman:Sırbistan nın en iyi yıldızlarından. Alex:Şampiyonlar ligi asist kıralı. Semih:Az dakikada çok gol ünvanı. Gökhan Gönül:Avrupada çok büyük başarı kazanan aynı Uefanın resmi sitesinde Cafuya benzetilen defans olduğu halde ataga çok iyi destek veren galatasaraya üst üste bir kerede 5 kişiyi çalıma dizip defanstan forvete kaleye vurup doksanın diyegiinde patlatan futbolcu. Uğur Boral:İspanyanın en iyi sağ bekini çalımlarıyla mahfenden deneyimi olmadığı halde Fenerin çeyrek finale çıkmasında büyük katkısı bulunmuş tartışılmaz süper bir futbolcu Volkan Demirel:5 penaltının 3 ünü kurtarmış Fenrin çeyrek finale çıkmasında en büyük katkı bulunmuş bütün maçlarda süper kalecilik yapan Chelsi maçında çok büyük kalecilik yapan ve hiç tartışılmasız en iyi Türk kalecisi. Chelsi ve Valensiya gibi büyük takımlardan teklifi reddetti. Kazım:İngilterrde silik bir oyuncu iken Fenerde patladı avrupada az maç oynadı çok iş yaptı linge süper oynadı. Wederson:Çok güzel bir defans aynı zamanda tatğa güzel destek veren bir oyuncu Bunlar sadece Fenerin oyuncuları bide bunun efsaneleri var. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
![]() Alıntı:
EVSANESİDE 7-0 ZATEN :D :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() adam çok profesyönelmiş... :D
hiç kini yokmuş....acaba gs li miymiş? :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
![]() Alıntı:
fenerbahçe 2007 çeyrek final 8) GALATASARAY 4 ÇEYREK FİNAL 1 YARI FİNAL 1 UEFA CUP 1 SÜPER CUP, İLK 8 2000 YILINDA DÜNYANIN EN GÜÇLÜ KULÜPLERİ SIRALAMASINDA 1. SEÇİLMESİ.. ARADAKİ 77777777777 FARKI BULUNUZ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() O futbolculardan 1 tane carlos GERÇEKTEN İYİ ADAM ... diğerleri bi hakan şükür etmez brezilya paf 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
![]() Alıntı:
eeee ben boşuna mı 7-0 diyorum :D :D |
|||
![]() |
![]() |
![]() |