![]() |
#71 |
![]() SEN CAHİL DEĞİLLMİYDİN BAK BİRDE ÖLÜMÜNE İNKAR :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Alıntı:
ben meclis in dua ile açılmasından yanayım. (8.1.1996 - milliyet) * elhamdülillah şeriatçıyız. 1994 * ben istanbul un imamıyım. 1995 * imamlar da nikah kıysın. 1995 * cumhurbaşkanının imam hatipli olacağı günler yakındır 1996 * laik değilim, laikliği korumakla yükümlüyüm .2005 * mahkemenin türbanla ilgili söz söyleme hakkı yoktur. söz söyleme hakkı din ulemasınındır. 2005 * tutturmuslar laiklik elden gidiyor diye. yahu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek ! evet dua ile açılsın ne olacak imam ne olacak . Siz neden yaşıyorsunuz..Bunun öbür dünyasıda var siz onu bırakında öbür dünyaya ne götüreceğinize bakın Biz müslümanlar insanlar neden yaşıyoruz? Öbür dünyaya ne götüreceksiniz libaralliğinimi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() Ak Parti'ye karşısınız diye illa ki her yaptığına muhalefet olmak zorunda değilsiniz lütfen yaptıklarını da görün kabullenin artık takılıp kalıyorsunuz bir adım ilerleyemiyorsunuz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
![]() Alıntı:
Boşbakan Erdoğan, milletin anasına küfrediyor, biz Erdoğanın gözü çıksın demişiz çok mu. Söyleyin ey dostlar. O benim başbakanım değil. Zaten o da bizi kabul etmiyor. Seçimlerde AKP ye oy vermedim, vermem de. Saygı olmalı elbette ama hakedene. Başbakan bu ülkenin insanlarına saygılı duyduğu ölçüde biz e ona saygı duyarız. Eğer haketmişsem lütfen bana gözün çıksın deyiniz. İnanın hiç kızmam. Hatta bir sürü hakaret, küfürlü mesaj geliyor. Haksız olduğum konularda geri adım atacak kadar da erdemliyimdir. Bana terbiye dersi vereceğinize Başbakana %1 ini verseydiniz, Türkiye bu halde olmazdı. |
||
![]() |
![]() |
#75 | ||
![]() Alıntı:
ALLAHIM YÜZÜMÜZE BAKA BAKA UYDURMA OLURMU |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() sana terbiye dersi vermek niyetınde değiliz böyle bi çabamızda olamaz o ailenizin göreviydi ne ölçüde yapmışlar aşikar.
ancak çıkıpta ne o aşık mı oldunuz bana demek kadar küstahlık olamaz. ya bu devrı çekeceksın ya bu devrandan gideceksın birader biz halimizde mutluyuz gururluyuz yola devam . . . türkiyem huzuru bulacak artık! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
![]() Alıntı:
emin ol fazlasıyla hakediyorsun takıntılarınızdan vazgeçin lütfen Ak Parti'den öncesini de biliyoruz yapılanları görmemek için kör olmak lazım Başbakan orda milletin anasına falan küfretmedi orda haddini bilmeze haddini bildirdi yoksa Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşlılara saygılı olduğu bir gerçek yapılan tek bir yanlışla bütün iyilikleri yok saymak ne derece doğru acaba |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
![]() Alıntı:
Durmak Yok Halkı Ezmeye Devam diyorsunuz yani. Ama bakın halkı bu kadar aşağıladınız. Sizi oraya getiren götürmesini de iyi bilir. |
||
![]() |
![]() |
#80 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|