![]() |
#31 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 | |||
![]() Alıntı:
Bir ülkenin dışa açılımında en etkin rollerden biride sosyal aktivitelerdir. Dikkat edersen şarkı ve sunum aralarında ülkenin tarihi ve doğal güzelliklerinin reklamı yapılıyor.Buda ülke turizmine büyük bir katkıdır. Ülkemiz politik yönden zaten dışa açılımında önyargılara mağruz kalıyor, bu önyargıları berteraf etmenin tek yolu, sporuyla, müziğiyle avrupayı fethetmek. Bilim felan demişsin, iyi güzel söylemişsin ama okumakla bitmiyor. Bir uçak yap, veya buna benzer birşey, işte o zaman Eurovisiona katılmayalım. Snin dediğin olsun.. Amerika neden yok.. Adı üstünde Eurovisiyon.. Avrupanın vizyonunda ABD nin ne işi var, kıtalar farklı birdefa.. Belkide bilimde o kadar ilerilerki Eurovizyna katılıp ülke reklamı yapma gereği duymuyorlar. ;) Bir gün o seviyeye gelirsek, sakalın olmasada sözünü dinleyip katılmayız.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Dar düşündüğümü sanmıyorum Ömer bey..
![]() Bilimde gelişmek için yalnızca uçak icat etmek gerekmez sanıyorum..Her türlü gelişebiliriz..Sadece burdakileri kapsamıyor lafım..Millet olarak her sene bu konu üzerinde yoğunlaşıp ''acaba kaçıncı olacaz'' diye meraktan çıldıracağımız yerde biraz kendimizi farklı şeylerle geliştirmeye çalışsak.. Amerika avrupa ülkesi olmayabilir..Sadece Amerika değil bizde Avrupa ülkesi değiliz..Hadi biz güçlü bir adayıyız Avrupa Birliğinin(ki sanmıyorum) Azerbeycanda ab üyesi mi..? Kısacası ben tasvip etmiyorum..Edenlere saygı duyarım..Mantıklı düşündüğüm zaman bana tamamen rezillik olarak geliyor..Her sene aynı ülkelerden oy alıyorsun,oy verdiğin bir çok düşman ülkeden bir oy bile almıyorsun..Yerin dibine geçmemiz lazım..Şarkıyla ülke tanıtılacaksa vay benim güzel ülkemin haline.. :-X |
|
![]() |
![]() |
#35 |
![]() genelde insanlar şarkının müziğini ön planda tuttuğu için mor ve ötesi başarılı olamadı. yani çakkıdı çakkıdı olması lazım biraz. şarkının sözleri çok anlamlı ve tüm dünyaya mesaj veriyor aslında. eminim zamanında 1. olan şarkımızdan çok daha güzel bir şarkı, zaten genellikle azınlıkların çok olduğu ülkelere oy gidiyor. aslında bir şarkı yarışması değil bu, birazda siyaset var işin içinde..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|