AK Gençliğin Buluşma Noktası
Müzik Her türlü müzik paylaşımı ve şarkı sözleri.

Stil
Seçenekler

Alt 05-25-2008, 03:13   #31
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Standart "DELİ " 7. oldu ....
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Esra ÖZDEMiR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
;) Birinci olunsaydı hiç gurur duymazdım..Daha güzel daha faydalı işlerde temsil etsek ülkemizi..Bilgide yarışsak gereksiz işlerde değil..Sakalımda yok ki dinleteyim.. 8)
Bu düşünce yanlış.Nedeni sonuçta bu tür yarışmalarla ülkemizi tanıtıyoruz.Mesela Sertap Erener birinci olduğu zaman yarışma bizim ülkemizde yapıldı ve güzel reklemı oldu Türkiye'nin.Bu reklam Türkiye'ye artılar getirdi.Bu artılar maddi ve manevi her konuda Türkiye'yi etkiledi.O yüzden bu tür yarışmaların hiçbir zararı olmadığı gibi bizlere yararları var.Biz Türkiye ve bizler adına yapılan her başarı ile gurur duymalıyız.
Afedersiniz başkanım ama ben şarkı yarışmasıyla alınan birincilikten ve gelecek artılardan gurur duymam.. ;) bir bilgi veya kültür yarışmasında birinci olsak her yerde gururla anlatabilirm..Bu benim düşüncem tabi..Farklı şekillerdede tanıtabiliriz artı kazandırabilirz ülkemize..Her sene aynı yarışmaya odaklanıyoruz ve sanki bundan başka önemli konu yokmuş gibi günlerce gündemi aynı konuyla meşgul ediyoruz.. Açıkçası beni pek ilgilendirmeyen bir durum..Yani birincide olsa hiç önemli değil..Bu yarışmadan benim çıkarım yok..Ben bilgimizle,kültürümüzle birinci olmayı yeğlerim..Ayrıca Sertap Erener bizim lisanımız dışında bir lisan kullanarak birinci oldu..Bu da bana ayrıca utanç veriyor..Size saçma ve aptalca gelebilir belki ama ben böyle düşünüyorum.. Amerika neden yok yarışmalarda..Ve onlar bile dalga geçiyor bu durumla emin olun..Bizi batılaştırmak,kültürümüzden uzaklaştırmak adına kurgulanmış aptal bir oyun gibi geliyor bana..Belkide fazla kurgucuyum ama böyle düşünüyorum..
Ama ne olursa olsun ülkemizin yaptığı herşeyle gurur duymayı bilmeliyiz.
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-25-2008, 03:14   #32
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alt 05-25-2008, 03:22   #33
Kullanıcı Adı
Yâren
Alıntı:
Alıntı:
Esra ÖZDEMiR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
;) Birinci olunsaydı hiç gurur duymazdım..Daha güzel daha faydalı işlerde temsil etsek ülkemizi..Bilgide yarışsak gereksiz işlerde değil..Sakalımda yok ki dinleteyim.. 8)
Bu düşünce yanlış.Nedeni sonuçta bu tür yarışmalarla ülkemizi tanıtıyoruz.Mesela Sertap Erener birinci olduğu zaman yarışma bizim ülkemizde yapıldı ve güzel reklemı oldu Türkiye'nin.Bu reklam Türkiye'ye artılar getirdi.Bu artılar maddi ve manevi her konuda Türkiye'yi etkiledi.O yüzden bu tür yarışmaların hiçbir zararı olmadığı gibi bizlere yararları var.Biz Türkiye ve bizler adına yapılan her başarı ile gurur duymalıyız.
Afedersiniz başkanım ama ben şarkı yarışmasıyla alınan birincilikten ve gelecek artılardan gurur duymam.. ;) bir bilgi veya kültür yarışmasında birinci olsak her yerde gururla anlatabilirm..Bu benim düşüncem tabi..Farklı şekillerdede tanıtabiliriz artı kazandırabilirz ülkemize..Her sene aynı yarışmaya odaklanıyoruz ve sanki bundan başka önemli konu yokmuş gibi günlerce gündemi aynı konuyla meşgul ediyoruz.. Açıkçası beni pek ilgilendirmeyen bir durum..Yani birincide olsa hiç önemli değil..Bu yarışmadan benim çıkarım yok..Ben bilgimizle,kültürümüzle birinci olmayı yeğlerim..Ayrıca Sertap Erener bizim lisanımız dışında bir lisan kullanarak birinci oldu..Bu da bana ayrıca utanç veriyor..Size saçma ve aptalca gelebilir belki ama ben böyle düşünüyorum.. Amerika neden yok yarışmalarda..Ve onlar bile dalga geçiyor bu durumla emin olun..Bizi batılaştırmak,kültürümüzden uzaklaştırmak adına kurgulanmış aptal bir oyun gibi geliyor bana..Belkide fazla kurgucuyum ama böyle düşünüyorum..
Bence dar düşünüyorsun Duygu bacım :-X

Bir ülkenin dışa açılımında en etkin rollerden biride sosyal aktivitelerdir. Dikkat edersen şarkı ve sunum aralarında ülkenin tarihi ve doğal güzelliklerinin reklamı yapılıyor.Buda ülke turizmine büyük bir katkıdır. Ülkemiz politik yönden zaten dışa açılımında önyargılara mağruz kalıyor, bu önyargıları berteraf etmenin tek yolu, sporuyla, müziğiyle avrupayı fethetmek.

Bilim felan demişsin, iyi güzel söylemişsin ama okumakla bitmiyor. Bir uçak yap, veya buna benzer birşey, işte o zaman Eurovisiona katılmayalım. Snin dediğin olsun..

Amerika neden yok..

Adı üstünde Eurovisiyon.. Avrupanın vizyonunda ABD nin ne işi var, kıtalar farklı birdefa.. Belkide bilimde o kadar ilerilerki Eurovizyna katılıp ülke reklamı yapma gereği duymuyorlar. ;) Bir gün o seviyeye gelirsek, sakalın olmasada sözünü dinleyip katılmayız..
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-25-2008, 03:38   #34
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Dar düşündüğümü sanmıyorum Ömer bey.. Turizm cennetlerinden biri zaten ülkemiz..Turizm konusunda yeterince reklam yapmış.Turizm zenginliği açısından en büyük ülkeler arasında..Sırf reklamı olacak diye her sene aynı rezilllik yaşanmaz ki..? Oylama sonuçlarını gördük..Her sene aynı..Birinci olduğumuz şarkıda ingilizce..Madem ülkeler kendisini tanıtıyor kendi lisanıyla tanıtsın..Tekrar söylüyorum,Sertap hanımın şarkısı birinci olduğunda utanç duydum..Halada kınıyorum..
Bilimde gelişmek için yalnızca uçak icat etmek gerekmez sanıyorum..Her türlü gelişebiliriz..Sadece burdakileri kapsamıyor lafım..Millet olarak her sene bu konu üzerinde yoğunlaşıp ''acaba kaçıncı olacaz'' diye meraktan çıldıracağımız yerde biraz kendimizi farklı şeylerle geliştirmeye çalışsak..
Amerika avrupa ülkesi olmayabilir..Sadece Amerika değil bizde Avrupa ülkesi değiliz..Hadi biz güçlü bir adayıyız Avrupa Birliğinin(ki sanmıyorum) Azerbeycanda ab üyesi mi..?

Kısacası ben tasvip etmiyorum..Edenlere saygı duyarım..Mantıklı düşündüğüm zaman bana tamamen rezillik olarak geliyor..Her sene aynı ülkelerden oy alıyorsun,oy verdiğin bir çok düşman ülkeden bir oy bile almıyorsun..Yerin dibine geçmemiz lazım..Şarkıyla ülke tanıtılacaksa vay benim güzel ülkemin haline.. :-X
Alt 05-25-2008, 04:04   #35
Kullanıcı Adı
Düş Sokağı Sakini
genelde insanlar şarkının müziğini ön planda tuttuğu için mor ve ötesi başarılı olamadı. yani çakkıdı çakkıdı olması lazım biraz. şarkının sözleri çok anlamlı ve tüm dünyaya mesaj veriyor aslında. eminim zamanında 1. olan şarkımızdan çok daha güzel bir şarkı, zaten genellikle azınlıkların çok olduğu ülkelere oy gidiyor. aslında bir şarkı yarışması değil bu, birazda siyaset var işin içinde..
Düş Sokağı Sakini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)