![]() |
#41 |
![]() birincisi forumda fazla mesajım yok herzaman sadece konu okuyan sessiz üyelerden oldum. ne yazıkki bende pirinçkentli üyeye katılıyorum. akparti foruma gelirken daha farklı beklentilerle gelmiştim ama ne yazıkki biraz hayal kırıklığına uğradım forumda genellikle alaycı bir uslup bir saygısızlık var. laylaylom konular laylaylom mesajlar haddinden çok fazla. ben bunu ak partinin adını taşıyan bir siteye yakıştıramıyorum.
ikincisi yine pirinç kentli üyeye katılıyorum bende ak partiye oy veren milli görüşcülerdenim annemde, babamda, dayımda teyzelerim, amcalarım, hepsi milli görüşe yürakten bağlılar aynı zamanda ak partililer. üçüncüsü dini siyasete alet etmek konusu. dini şuna alet etmeyin dine buna alet etmeyin diye diye zaten gençlerde iman adına din adına birşey bırakmadılar. gençler dinden amindan bahsedemez oldular çünkü hemen cevap hazırdı "DİNİ BU KONUYA ALET ETME". oldum olası sevmem zaten o sözü. islam dini ne yazıkki hristiyanlaştırılmaya ona banzetilmeye çalışılıyor. çünkü hristiyanlıkta sadece pazar günleri kilseye gidilir ibadet yapılılır sonra eğlance partilerine gidilip içki içilir yinede dindan bir hristiyan olunur. ama islam dini kesinlikle böyle değildir "LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULLULLAH" dediğin anda sen bir müslümansındır artık oturmanı kalmanı konuşmani yemeni içmeni yani hayat tarzını islama uygun yaşamak zorundasın. siyaset yaparken müslüman kimliğini bir kenera bırakamazsın. Efendimiz (S.A ![]() üçüncüsü ak partili arkadaşlarım milli görüşün yok olup gitmeye mahkum olduğunu savunmuşlar. bu yorumu milli görüşü tam anlamıyla bilmemelerine veriyorum. milli görüş dünyanın hakimiyetini elinde tutan israilin gücünü kırmak ve siyonizme karşı islamı birliğini geliştirip artık dünyaya israilin değil islamın hakim olmasını amaçlayan bir projedir. Allah (c.c) bunun olacağını bize müjdelemiştir. yani milli görüşün yok olup gitmesi söz konusu değildir. |
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() Herkesin kendine görüsü vardir..biz yorumlarimizi birilerine begendirmek icin yapmiyoruz, kendi görüslerimizi yansitmak adina yapiyoruz..
Bana göre mhp, sp, dtp gibi ideolojik partiler hic bir zaman bütün halki kucaklayamaz ve tek basina iktidara gelemez!..yok aksini idda eden varsa buyursun tartisalim, ben olaya siyasi yönden bakiyorum yoksa milli görüsle alakali bir sorunum yoktur ben sp yi elestiriyor ve siyasetini dogru bulmuyorum yoksa Milli Görüs gibi Hakka ve Halka hizmeti dokunmus bir grubu töhmet altinda birakmak haddimize degildir ;) |
|
![]() |
#43 |
![]() mesajım geneldi birtek siz üzerinize alınmayın. sadece belli üyelere değil kastım. milli görüşün yok olup gitmeye mahkum gören bütün zihniyeteydi. yinede ak parti milli görüş tabanından doğup gelmiş bir partidir. ak partiye oy verip milli görüşcü sıfatını onurla taşıyan birçok insan vardır. bunlardan biride benim. onları görmezden gelerek alaylı bir uslupla saadet partisi %2.5 aldı milli görüş yok oluyor gibi yorum yapmak mantıksız. ki böyle bile olsa bundan bir sevinç duymak yada milli görüşün yok olup gitmesini sanki akpartin kazandığı bir siyasi zafermiş gibi gururlanmak dahada mantıksız.
|
|
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
Saygılarımla ... |
||
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Ak partinin milli görüşün devamı olmadığı konusunda haklısın...
Çağdaş toplumların kabullenemeyeceği bir ideolojinin günüüzdeki temsilcileri, dünyaya dinsel ırkcılıktan fazla bir şey veremez.. Dini devlet siyasetinde uygulamak isteyen bu ideolojinin temeli dikdatörlükten gelir. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() mesajımda saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. ben akpartiyi milli görüşün devamı da görmüyorum. nasıl siz milli görüşcü olmayan akpartililere saygı bekliyorsanız ki sonuna kadarda haklısınız her zamanda saygı duyarım bende milli görüşcü olup akpartiye oy veren o kadar insanı görmezliketen gelmeyin diyorum olay sadece bu...
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Alıntı:
Bunun haricindeki görüşler, tasfiye sürecinde mutlak safdışı olacaktır. Bu süreç de halen devam ediyor. Taban çeşitli oldukça kucaklayıcı üslup yaygın olabilmeli ki; taban daha da genişleyebilsin ... Paralel düşünüyoruz. Saygılarımla. |
||
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
kimsenin ak partinin basarisini milli görüse ve erbakana endekslemeye hakki yoktur evet milli görüsten geldikleri icin ak partiye oy verenler var ama benim gibi milli görüse asla oy vermeyecek, merkez partilerine oy veren kisiler, milli görüscü olduklari icin oy verenlerden cok fazladir yoksa en sasasli döneminde yüzde 21 oy alan milli görüsle, yüzde 47 oy almis ak partiyi esdeger görmek siyasi bir hatadir!... Yok milli görüscüyseniz ve milli görüsü savunuyorsaniz buyrun ancak ak partinin basarisina milli görüs damgasi vuracaksaniz sizinle hic tartismam secim döneminde milli görüscülerin cirkin söylemleri hala daha kulaklarimizda cinliyor bu sözlerden sonra ak partiye milli görüscü demek hicte etik olmasa gerek! |
||
![]() |
#50 |
![]() Bir noktaya daha deginmek isterim milli görüscü olupta ak partiye oy verenlerin basimizin üstünde yeri vardir, sonucta basbakanimiz dahil cogu ak partili milli görüsten gelmistir, bunu kabul ediyor ve saygi duyuyoruz..
Benim tepkim ak partiyi milli görüs partisi olarak gösterenlere, ak partinin basarisini milli görüse mal edenlere yoksa milli görüscü kardeslerimize laf söylemek ne haddimize, kaldiki ben milli görüse saygi duyan ve onlari siyasi alan disinda destekleyen biriyim aslinda benim tasvip etmedigim milli görüs yada milli görüscüler degil aksine saadet partililerdir!... yoksa insanlar ak partilide olsa bir görüse sahiptir kimisi milli görüscüdür, kimisi liberal, kimisi solcu, kimisi milliyetci iste ak partiyi merkez partisi yapanlarda bu unuslarda degilmidir ;) |
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|