![]() |
#21 |
![]() Bu sene chp izmirden %35 akparti %30 aldı arada fark yok inşallah yerel seçimde fark kapanır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() İNŞALLAHH ŞU UĞURSUZ CHP ÜSTÜMÜZDEN KALKACAK
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Ama herkes senin gibi değil kayısı. milletvekili seçimlerindede adam milletvekili daylarını tanımadan partisine oy atıyor.bu yerel içinde geçerli oluyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Arkadaşlar önce Selamlar herkese!
Asıl memleketim Ankara olmakla birlikte, 1989'dan beri İzmir'de yaşayan bir kardeşinizim.. (Babamın memur olması ve tayini İzimir'e çıkması vesilesi ile 1989 itibarı ile İzmir'e yerleşmiş bulunuyoruz.) Ben şahsen, AkParti'nin Ege'nin incisi güzel İzmir'i de almasının çok zor olduğunu düşünmüyorum. Ancak bazı sorunlar olduğunu da görüyorum.. AkParti Genel Yönetimi'nin İzmir Teşkilatı'na bir neşter atması gerekli.. Aslında bunları şimdi burada paylaşınca tepki alacağımı da biliyorum. Yine de paylaşmayı uygun buluyorum.. Önce amacım kimseyi kırmak ya da rencide etmek değil bazı tespitlerimi paylaşmaktır, bunu özellikle belirteyim.. Benim, nacizane tespitlerim şu yöndedir; Burada, yani Ege'nin incisi güzel İzmir'imizde, parti kadrolarının yeniden yapılandırılması gerektiğini düşünüyorum.. Parti politikalarına yürekten bağlı çalışanlarla, adam sendecilerin bir bir ayıklanması gerekiyor.. Kendi çıkarlarını, parti çıkarlarından önde tutanların ya da kendi çıkarları için partiyi kullanaların iyi tesbit edilmesi gerekiyor.. Yani kısacası ufak bir operasyon gerekli.. 'Herşey İnanmakla Başlar' demişler.. Hangi tür yarışta olursa olursun kazanmaya kim daha çok inanmışsa o kazanıyor, tabi önce Allah'ın (CC) izniyle.. Buradan yola çıkarak, İzmir'de de kazanmaya daha çok inanmış kadrolara ihtiyaç var.. En azından Parti Yönetimi kadar kazanmaya, başarıya inanmış kadrolar lazım, İzmir'e de.. 'Aman canım, İzmir zaten zor, bunu herkes biliiyor.. kaybetsek de karışan olmaz' mantığıyla seçim kazanılmaz.. İzmir'de kazanmak için daha çok inanmış Akkadrolara ihtiyaç var, diye düşünüyorum.. AkParti'nin seçimlerde ancak bu şekilde kazanabileceğine inaniyorum.. AkParti Yönetimi'nin İzmir teşkilatında gerekli 'İnce Ayar' ları yapması ve önümüzdeki ilk seçimlerde İzmir'i de Akpartili görmek ümidi ile.. Herkese Selamlar.. B@YR@KT@R |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() evet ben de izmirliyim ve memleketimde Ak hizmetler görmek istiyorum
fark bu sefer azaldı inşAllah kapanır ve biz İzmirlilerde şu chp lanetinden kurtuluruz... |
|
![]() |
![]() |