05-25-2008, 22:19 | #21 |
BaBaM
Baba seni düşde gördüm. Yaz-baharın kışda gördüm. Bir el verdim, tutamadın, Yüreğini yasda gördüm.. Oy baba...oy baba... Gölgen düşmüş göğe baba. Erenler safında durmuş, Gök serilmiş yere baba... Baba seni darda gördüm. Yolunu çıkmazda gördüm. Bir ses verdim duyamadın, Kirpiklerin yaşda gördüm.. Oy baba...oy baba... O nasıl tebessüm baba. Türküler selama durmuş, Sazın öksüz kalmış baba... |
|
05-25-2008, 22:39 | #22 |
BaBaM
Diğer ödüllü karikatürleri görmek için tıklayın.. Baba Bana Bisiklet Al Sınıfımı geçtim bugün Baba bana bisiklet al Sevincimden uçtum bugün Baba bana bisiklet al Söz vermiştin geçen sene Buna şahit Fatma nine Mızıkçılık etme yine Baba bana bisiklet al |
|
05-25-2008, 22:42 | #23 |
BaBaM
Babama
diyar-ı gurbette sensız kalmısım babam hasretınle yanıp kul oldum resmıne bakıpta seyre dalmısım babam hasretınle yanıp kul oldum sınemı yaralar yoklugun baba bana ornek oldu paklıgın baba mest eyler gonlumu toklugun baba baba hasretınle yanıp kul oldum azarlar kızardın,hep dert yanardım, benı hıc sevmezsın dıye sanardım bu ahmak kafama uyup kanardım, babam hasretınle yanıp kul oldum duslerım her zaman gulen yuzunu beynıme hapsettım bır bır sozunu allah gostermesın bana sızını baba hasretınle yanıp kul oldum babadır,ogullar sevmelı bence, kasınan evladı dovmelı bence, hak edılen yerde sovmelı bence baba hasretınle yanıp kul oldum acızane ulvı senın karsında, benden genc durusun ellı yasında bınbır huzur vardır o bakısında baba hasretınle yanıp kül oldum kıymetını bıldım,sana kul oldum. |
|
05-25-2008, 23:55 | #24 |
BaBaM
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
|
06-14-2008, 21:53 | #25 |
BaBaM
artık o küçük kızın değilim baba büyüdüm ama yıllar geçtikçe özlemini daha çok büyüttü içimde ve benim bu aciz bedenim özlemini taşımaya yetmiyor |
|
06-14-2008, 22:11 | #26 |
BaBaM
:'( :'( (+)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|