![]() |
#1 |
![]() http://www.delikanforum.net/redirect...%3Dk5xW3zWKq34
ben bu foruma üyeydim ve bunu gördün lütfen bunu açın ve izleiin ama sonrada bana cevabını verin ben bunu izledimde çok kötüü oldum.....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() DÜNÜN ŞARTLARIYLA BUGÜN AT KOŞTURMAYA ÇALIŞANLARIN HALİNİ SANDIKTA GÖRDÜK!
ÖNEMLİ OLAN KENDİSİNİ DÜZELTEBİLMESİ,GELİŞTİREBİLMESİDİR İNSANIN! BUNLARA BİR CEVAP İSTEMEK BİLE GEREKSİZ BENCE.. TAYYİP ERDOĞAN'I VE AK PARTİ'Yİ BİRAZ TAKİP EDEN VE BİRAZ TARAFSIZ BAKABİLEN HERKES GÖRECEKTİR GERÇEĞİ VE SİZİN ARADIĞINIZ CEVABI! DÜN ÖYLE DİYORDU,BUGÜN BÖYLE DİYOR,VAY KARDEŞİM BU ADAM İKİ YÜZLÜNÜN TEKİ DİYE DEĞİL ADAM NASIL DA GELİŞTİRİYOR KENDİNİ,NASIL DA AYAK UYDURUYOR DÜNYAYA,GELİŞMELERE;NASIL DA AŞABİLİYOR KENDİNİ,NASIL DA ELEŞTİREBİLİYOR KENDİNİ TABİ Kİ BİZİM DE HATALARIMIZ OLDU GEÇMİŞTE DİYE YORUMLANIR BU VE BUNUN GİBİ VİDEOLAR... KÖTÜ NİYETLİLERİN BEYİNLERİ YIKAMAK AMACIYLA YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALAR ETKİLİ OLABİLİR AMA LÜTFEN İKİ TARAFI DA İNCELEMEDEN ARAŞTIRMADAN KARARLAR VERMEYELİM!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() abıcım. oncelıkle eski şartlarla suankı şartları degerlendırmek gerek.ozamanki ab ne? şuanki ab ne? o an ab ulkelerının basında kımn var? suan kım var? devır deişti. kalmadı ole artık onlar bıze muhtac kalmaya basladı.ozamankı ab gercekten muslumanlık dusmanıydı.ama suan kendı ıclerındekı tam anlasamama sorunu nedenıyle mutabakat saglanamıor.e bıde maglum rum lar.bız hangı degerımızden ödün verdık?degerlerımız aynen duruyor.o goruntude yok ezanın sesı kısıldı felan uydurmaca.ezanların sesı hıc bu kadar rahat cıkmıyor.ozaman herkes ab ye karşıttı.neden tamamıyla ırkcı goruslu ınsanlar vardı ulke baslarında.suanda onlarda gelişen dunyada turkıyeye ıhtıyacları oldugu ıcın.he tamam hersey turkıye lehine degildir.ama dış politika boyle işler.israilden bahseden erbakan beyfendı ısraille imzaladıgı anlaşmalardanda bahsetsın bı zahmet..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ayrıca biz şimdi AB'ye dinimizden,dilimizden,kültürümüzden olmadan girelim diye paralıyoruz kendimizi..Bunları feda edecek olsaydık AK Parti hükümetinde çoktan girmiştik AB'ye...Masaya yumruğunu vurmayı bilen bir başbakan bir dış işleri bakanına sahip olduğumuzdan,bizi bu halimizle(kültürel anlamda) kabul etmeleri için uğraşıyoruz...
Hem geçmişi neden kurcalıyoruz ki?Bunları irdeleyecek olsak.. *Bahçeli'yi ermeni, *Baykal'ı yahudi *Mumcu'yu yunan *Ağar'ı mafya *Uzan'ı irdelemeye gerek yok,ne olduğu malum.. *Demirel'i mason ve daha kimleri ne ederiz biz...Biz öyle bir milletiz..Nedense birisi başarılı oldu mu youtube'a girip bi bakarız kötü bi şey var mı diye,google'a girip adını yazarız,biraz da sevmiyorsak başına bir de şerefsiz ekleriz ki kötü bi şeyler çıksın.. Arkadaşım,eğer gerçekten her iki tarafında en az bi 20 yıllık geçmişlerini biliyorsan,araştırdıysan ve kulaktan dolma bilgilerle,youtube'a yollanan videolarla değil,birinci ve en tarafsız elden öğrendiysen eyvallah derim,saygı duyarım sana.. Ama bir videoyu izleyip de bizden cevap bekliyorsan kusura bakma ama şu yazılan üç cevap ve bunca kelime bile çok!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya benim istedim cevap 4 990 amerikan uçağının Türkiyeden ırak a nasıl izin verildiiğidir incirlik hava üssü amerikaya açıktı tamam burdan uçaklarını ırak a kaldırdılar ama öbür hava limanları nasıl olurda amerikaya açılarak onların ırak savaşı desteklenir....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() benim oradaki video da sağdece kafama takılan buydu saolun zaten gerisi o palawraa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() anasol-mhp hükümetinden kalan abd uşaklığının tam ertesinde,erdoğanı ve yoldaşlarını tanımayan ecevit gibi bişey sanan abd'ye karşı,ki bu abd ırak'a saldırmaya başlamış ve bizden de tam o esnada ırak'a uçak kaldıracam senin havaalanından diyor..evet yanlış belki de buna izin verilmesi ama her şey çok tazeydi o zaman ve iş işten çoktan geçmişti...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() paylaşım için saol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |