Ve Önder Sav, nihayet ortaya çıktı!
Hac ibadeti ve Hz Muhammed için söylediği yakışıksız sözler nedeniyle tepki çeken ve o günden sonra ortadan kaybolan CHP Genel Sekreteri Önder Sav ortaya çıktı ama konuşmadı
Hacca gitmek isteyen 80 yaşındaki partiliye, "Hacca gidip Araplara para kaptırma. Bakarsın Muhammed bırakmaz seni..." dediği için tepki toplayan ve o günden sonra adeta kayıplara karışan Önder Sav, bugün kameralar tarafından görüntülenebildi. Geçtiğimiz hafta yapılan grup toplantısına da katılmayan Önder Sav'ın bugün Meclis'e geldiğini öğrenen haberciler, Sav'a soru sormak için grup toplantısının yapıldığı salonun girişinde beklemeye başladılar.
Ancak Önder Sav, sorulardan kaçmak için gazetecilerin beklediği kapıdan değil, başka bir kapıdan grup toplantısının yapıldığı salona girdi. Önder Sav, Genel Başkan Deniz Baykal'dan sonra grup toplantısına katıldı.
|