AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençlik Fikir Akımı Bütün fikirlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-28-2008, 12:35   #21
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart BELEDİYE SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR PARTİMİZE NE GİBİ HİZMETLER YAPABİLİRİZ.
teşekkürler ya anladım şimdi kusura bakma
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 09:09   #22
Kullanıcı Adı
Meftun
ahmet abi arkadaş henüz seni tanımıyor :D
tanıyınca alışırsın kardeş ;)
ayrıca lütfen Akp değil AKPARTİ 8)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 10:25   #23
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
tamam AK Parti
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 14:54   #24
Kullanıcı Adı
UzMaN
Arkadaşlar sitesi olunlar sitesinde anketler yapmalı ve AKPARTİYİ tanıtmalıdır ...
UzMaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008, 14:57   #25
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Bence g.kolları çok iyi çalışmalı.Her yerde mitingler hazırlamalı.Halkın evlerini tek tek dolaşarak istekleri samimi bir şekilde sorulmalı.G.kollarında olmayanlarda UzMaN gibi sitelerrden akdestek yapmalıdır.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-19-2008, 17:19   #26
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Alıntı:
salih82 Nickli Üyeden Alıntı
BELEDİYE SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR

BU SEÇİMLERDE NELER YAPMALIYIZ FARKLI VE GÜZEL FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLAR OLABİLİR.

MESELA BEN GİTTİĞİM HER ORTAMDA LAFI BİR ŞEKİLDE BELEDİYEYE GETİRİP HERKESİN KAFASINA YATACAK ŞEKİLDE AKPARTİNİN İCRAATLARINI ANLATIYORUM VE OYLARINI AKPARTİYE VEMELERİ YÖNÜNDE İKNA EDİYORUM.
Arkadaşım bizim burada anlatmamıza gerek yok

Beylikdüzünde İhlas marmara evleri yetiyor..

Fakat arkadaşlar, Avcılar hep CHPye gidiyor İstanbul'da, işte yaptıkları yok, Bakırköy'de CHPye gidiyor o CHP de bir şey yapmıyor...

Ama buradaki Gençlik kollarının aktif olması lazım, Geçen ay Sn. Bülent Arınç milletverkilimiz Akparti gençlik kolları 2. final eğitim toplantılarına bu dediğim ilçelerdeki gençlik kolları katılmadı. Bu gençlik kolları hep aktif olması lazım ben bunu düşünüyorum, Gençlik bir şey yapmalı ki bu yerleri bu partinin kazanması lazım...
Alt 06-20-2008, 17:38   #27
Kullanıcı Adı
Absar
Sayın Başbakanımızın isteği yerleri unutmamak lazım, ayrıca bende biraz ekleme yapayım. 16 büyükşehirde eksik olmamalı. Şu an zannımca Diyarbakır, Mersin, Eskişehir ve İzmir dışında hepsi bizde. İnşallah buralarda da Ak Parti adı yerleşecek. Geçen seçimde CHP'yi kıyıya sürdük bu seçimde denize dökeceğiz. Doğuda da Allah'ın izni ile milletimiz bölgenin asıl temsilcilerinin kim olduğunu gösterecek. Geriye üç beş şehir kalıyor onuda aralarında paylaşsınlar. Ayrıca Çankaya, Şişli, Avcılar'ı da unutmamalı.
Absar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-20-2008, 18:03   #28
Kullanıcı Adı
cartman
Bende işin adayda bittiğine inanıyorum bir arkadasımız gibi :-* Ak Parti sevdalısı olabilirim ama nasıl ki ülke mi Tayyip Erdoğan'a emanet ediyorsam memleketimi de onun kadar samimi, memleketimin sevdalısı bir insana teslim etmek isterim ;) Adaylar belirlenirken tek isteğim parti teşkilatında İl baskanı yada yardımcı olmasına bakılmadan mimar mühendis ya da gercekçi projesi olan dürüst , sevilen insanlara teslim edilmelidir :-*
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 20:49   #29
Kullanıcı Adı
merveayvaz
akparti gençlik kolları olarak daha öncede yapıldığı gibi içimizden birilerinin evleri tek tek gezerek ya da çeşitli kampanyalar düzenleyerek akpartiyi ve onun amacını insanlara benimsetmesi gerektiğini düşünüyorum.ayrıca örneğin belediye seçimlerinde aday olan kişilerin güvenilir ve insanlarla ilişkileri iyi olan insanlar olmasının akpartiye verilen oyları arttıracağını düşünmekteyim.Başbakanım veya Cumhurbaşkanım gibi insanın onlara bakarken güven duyması lazım.bizlere söz hakkı tanıdığınız ve böyle bir işe bizleride teşvik ettiğiniz için minnettarım.teşekkürler.
merveayvaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 20:53   #30
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
evleri dolaşmanın pek faydalı oldugunu sanmıyorum. yapılan hizmetlerle ilgili broşürler dapıtılabilir ama kalkıpta "kime oy vereceksiniz" haydi akpartiye" gibi sözlerle insanları kendi safımıza çekecegimizi sanmıyorum. düşünsenize evinize chp li biri gelip "baykalla birlikte olun" diyor. eğer zaten baykala oy veriyorsanız adama gülümsersiniz "zaten ona verecem" dersiniz, yok vermiyorsanız adam sıttin sene de konuşsa boş. yüzünüz asılır adama teşekkür eder yollarsınız ama verecegim oyu asla değiştirmez
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)