05-28-2008, 14:17 | #1 |
Transformers 2
Yapım : 2009, ABD Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Macera Yönetmen : Michael Bay Senaryo : Alex Kurtzman, Roberto Orci, Ehren Kruger Oyuncular : Shia LaBeouf, Jonah Hill, Teresa Palmer Yapımcı : Steven Spielberg, Lorenzo Di Bonaventura Gösterim Tarihi : 26 Haziran 2009 İlk filminin fragmanını izlediğimde " çocuk filmi gitmem " demiştim.Büyük konuşmamam gerekliymiş.Hasta etti. :P 2'nin çıkacağını ilk günden anlamıştım.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-28-2008, 14:20 | #2 |
Transformers 2
İlk filminde kullanılan silahlar gerçek,hatta oyuncular sürekli bundan rahatsız olduklarını,kulakalrının hasar gördüğünü söylüyorlardı :D
İlk film beklediğimden değişik çıktı,baya espri yüklü film çok gülmüştüm,güzeldi ama bazı yerler abartılı.O kadarda olacak gerçi :P 2. filminde de aynı kişi başrolde,izlenir kesinlikle :-* |
|
05-28-2008, 14:23 | #3 |
Transformers 2
Efsanevi robotlarıyla sinema izleyicisinin beğenisini kazanan Transformers'ın ikinci filmi için çalışmalar sürüyor.
Geçtiğimiz yıl yayınlanan Transformers The Movie, sinemaseverlerin beklentisini tam olarak karşılayamasa da devasa robotları ve yüksek teknoloji kullanılarak yapılan çekimleriyle ikinci bir filmin beklentisini yaratmıştı. Nitekim 2007 yılı bitmeden ikinci filmin çekileceğinin haberi verilmişti. Hazırlık aşamasında olan ve 26 Haziran 2009 tarihinde yayınlanacak film için DreamWorks ve Paramount çalışmalarını sürdürüyor. The Ring, Scream 3 ve The Skeleton key gibi filmlere imza atan Ehren Kruger filmin senaryosunu hazırlıyor. Filmi yine Michael Bay yönetecek. Shia LaBeouf ise bu filmde de başrolde. İlk filmi de yöneten Michael Bay, Transformers'ın bir seri film olabilecek niteliğe sahip olduğunu ve filmi kendi çocuğu gibi gördüğünü ve çocuğuna başkasının sahip çıkmasını istemediğini söylemişti. Film grubunun çalışmaları sonucu senaryoda başrol oyuncusu Shia LaBeouf'un haricinde 11 insan karakterin daha bulunmasına karar verildi. Filmin fanatiklerinin yoğun istekleri sonucunda da bu karakterlerin özellikleri açıklandı. İlerleyen günlerde bazı yeni karakterlerin filme katılması da söz konusu. Ayrıca robot karakterlerin sayısı da artırılacak. |
|
05-28-2008, 14:26 | #4 |
Transformers 2
Öff yoruldum bee...
Devam edeyim mi? :D |
|
05-28-2008, 14:27 | #5 |
Transformers 2
Yarına sakla bence
|
|
05-28-2008, 14:30 | #6 |