![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
Orada Terim olsa bırak üçüncülüğü gruptan çıkartamazdı Şenol Hoca başarısız olduğu için değil federasyonla ters düştüğü için gönderildi. Eğer bu kupada başarısız olursak Şenol Güneş'e çağrı yapılarak tekrar Milli takımın başına geçmesi sağlanmalıdır. Kadroya tamam dedik diyelim Terim kendine çok güveniyor kendine çok güvende zararlıdır. Uuruguay maçında kadroyu nasıl kullandığını Kaldıki Portekiz ,Çek Cumhuriyeti Uruguay dan 5 kat daha iyi futbol oynuyorlar. |
|||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() valla görüşüm iyi bi kadro ama şampiyonuk getirmez..sırf galatasaraylı dolu valla utanmasa sadece galatasarayı çıkarıcak :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() kazım kazım kadroda yine.milli takım kazımla uçuşa geçecek >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ya son maçta berbattı colin kazım onu almamalıydı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ya şu gökhan zanı niye alıyor berbat adam ya hiç beğenmiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() kazım kazım ve aurelio askerliğini yapmadan-Türkçe öğrenemden kadroya alınmaları yanlış-ters ;)
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Fenerbahçe dünya şampiyonu bile olsa ancak bunları verebilirdi hatta kazım fazladan gitmiş sürpriz yapar diye almıştır
G.saraydan bu kadar oyuncu gitmesi ise biraz yanlı..İbrahim kaş ı esgeçip sabriyi (menejerler bu ara izliyor die) alması bence garip..İstikrarsız bi sezon geçiren sabrinin ibrahim kaşa bi artısı yok..ya da çok yönlü bi Mehmet yldızı-Topuz u almaması bence poltik kararlardan birisi..Daha popülist bir yaklaşım içerisinde ve sadece gs fb futbolcu ve gurbetçileri toplamak Kayserisporun kupa şampiyonluğuna Sivassporun anadolu takımları rekoruna hakaret ve popülistliktir... Korkuyor da olabilir çünkü basın ona topuzu yıldızı sormaz ardayı emreyi tuncayı sorar > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() sırf kazımdan dolayı milli takımın elenmesini istiyorum.ne işi var bu adamın milli takımda anlamadım gitti.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|