![]() |
#21 | |||
![]() Alıntı:
İş sadece teknik direktöre bakmıyor malesef. Politikacı Dünya Kupası'nda da 9 GS'li sahaydaydı.Zaten ilk 3'e girersek bu yüzden girecez. :D |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() poli tikacı... >
![]() arda 6 gol ... topuz 9 gol 8 asist kıyasla neyi kastediyosun... Arda vestkel manisadayken niçin kadroda yoktu sorabilirmiyim... emre güngör a.gücündeyken niçin ? Topuz fenerbahçede olsa onu kadroya almayacak bi teknik adam bi güç gösterebilirmisin zaten futbola hep sarı krmızı pencereden bakıyosun.. > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
emre güngöre tüm avrupa devleri teklif yağdırıyor.popescu çok harika bir futbolcu diyor.. topuz un alınmamasına karşıyım ama kıyasladığın futbolculara bir bakarmısın emre güngörüde izlemedin sanırım |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Türkiye kupasının şampiyonluğunun bi değeri yok yani...
Ben arda niye seçildi demiyorum arda ile topuzun takımlarını değişsek yine Arda seçilir miydi hahahaha? emre konusu da senin futboldan anlamadığını yada enazından beni anlamadığını aqpaçık gösteriyor.. Bak kardeşim ben niye aldı demiyorumiyi bi oku önce yoksa sana karşı bişey yazmayacam artık yuh be sanki biz futbolcu kötülüyoruz burda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
mehmet topuzun kalitesi tartışılmaz ama baksana onun mevkiisinde ne yıldızlar var .. alınmalıydı ama yine bir yıldızdan vazgeçilmek zorunda kalınırdı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() türkiye kupasının değeri olmalı ama malesef yok türkiyede.eğer olsaydı gençlerbirliği ve kayseriden futbolcular olurdu...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Mili takımda defansif+ofansif+forvet arkası+sağ kanat oynayabilen kaç futbolcu var pardon ne yıldızı neden bahsediyosun..Saydığın ardanın emre bölezonun tuncayın gökdenizin topuzun yaptığı işi yapacağını mı sanıyorsun..?
Sen daha mevkileri bilmiyorsun adı orta saha diye hepsini aynı kefeye koyuyorsun...Milli takımda topuza biraz benzeyen ayhan ve aurellio var başka bi benzeri yok yanından geçen bile.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() evet değerinin kaybetmesinin sebebi ise hatırlarsınız eskiden birşey vardı adını unuttum türkiye kupasını alan avrupada bir uefa şamp ligi gibi ama başka bir kupa vardı türkiye kupasını alan yada yunanistanda yunanistan kupasını alan oraya gidiyordu..
şimdi söyliyim takımda bu kadar başarılı futbolcu varken gençlerbirliği ve kayserispordan futbolcu alınmaması normal. ama tabi terim hatalı olabilir örnek gökhan zan alınmamalıydı.kazım alınmamalıydı bunların yerine kayserispordan veya gençlerbirliğinden futbolcu alınabilirdi tartışmaya gerek yok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|