AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-08-2007, 20:19   #1
Kullanıcı Adı
pRoff
Standart Sofuoğlu, şampiyonluk kaskını Başbakan Erdoğan'a hediye etti

Sofuoğlu, şampiyonluk kaskını Başbakan Erdoğan'a hediye etti

Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, başarısından dolayı kendisini arayarak tebrik eden Başbakan Erodğan'a kaskını hediye etti.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

Toplantı öncesinde Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonası'nda sezonun bitimine 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, Başbakan Erdoğan'a Dünya Şampiyonluğunu elde ettiği yarışmada kullandığı kaskı hediye etti.

Başbakan Erdoğan da ''Kaskta gördüğünüz gibi ay yıldız var. Bize, ilk dünya şampiyonluğunu ülkemize kazandırdığı için çalışma arkadaşlarım, MKYK ve milletim adına Kenan'ı tebrik ediyorum. Kenan, formula pistinde daha önce bir gösteri yapmıştı. Kendisine bu tür başarıları istediğimizi söylemiştik. Ama kendisi çok daha kısa sürede bize böyle bir başarıyı getirdi. Daha 3 tur varken İngiltere'de işi bitirdi. Kendisini tebrik ediyorum'' dedi.

pRoff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-08-2007, 21:48   #2
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart Sofuoğlu, şampiyonluk kaskını Başbakan Erdoğan'a hediye etti
arkadaslar asagidaki görüntüleri izleyin..basbakanimizin su samimiyetine, su ictenligine bakin...
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=573739

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)