![]() |
#11 |
![]() aaaa verir mi lütfen ama gayet güzel etkinlik çocuklara moral olmuş ayrıca çocuklar küçük yaşlarda almalılar dans eğitimini falan yeteneklerini öne çıkarmalılar değil mi ama :P >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Kısacası 'Ağaç yaşken eğilir.' mantığı
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() pek inandırıcı gelmedi ama eğer gerçekleri gösterecek bir fotoğraf ve video varsa ispatlaması lazım hurriyet ve milliyet gibi yalan dolan haber yapmasını istemem vakit gazetesinin... _!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Kıvırtan-dans eden bedenleri buraya koyamam kusura bakma arkadaşım,fotoğrafları gördüm.
Vakit yalan haber yazmaz asla,yazdığı an okumayıda,sitesine girmeyide,haberlerini burayakoymayıda keserim :-* Unutmaki chp'li bir vekil (baykalın sol kolumu sağ kolumu ne önde gelen birisi) hürriyetin kendisi hakkında yalan haber yapmasını kınamış ve Vakit'in örnek davranışını dile getirmişti (Haber hakkında kendisini aradıklarını-bilgi aldıklarını) chpli bir zihniyet bunu söylüyor ve Vakit'i övüyorsa Vakit'in güvenirliliğini siz düşünün :-* |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Çocuklar niye ailelerine söylememişler anlamadım ya :o >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#17 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
![]() Alıntı:
Heryerde halk oyunları oynatılır bunlar çocukları dansöz yapıp ortaya atmışlar deli oluyorum ya > ![]() ![]() Sonra kız çocukları büyüyünce dandöz olacagım diyor > ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Yani karşı çıktıkları birşey olduğu zaman notla tehdit etmiş sanırım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() ailelerine deseler aileleri müdüre şikayet etcek şikayet havada kalcak yinede notları düşecek büyük sorunlar olacak falan filan korktuktan sonra ne diyebilirler :-X bir sonraki yılı düşünmüşlerdir :-*
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|