![]() |
#1 |
![]() Bombayı patlattı
Ezik bir pehlivan gibi aman abi ben ettim sen etme der gibi... Gül'e : Abi biz ettik sen etme, delikanlılık sende kalsın,ne olur vazgeç Çankayadan teranelerini zırvalamaya başladılar. Önce yıklama çalıştılar,saldırdılar en ağır ifadeler ve hakaretlerle.Günlerce haftalarca aylarca Cumhuriyet düşmanı olarak yaftalamaya çalıştılar Yetmedi ailesi ile uğraştılar,yetmedi hanımının başörtüsüne dil uzattılar. Ama her şey 22 Temmuzda değişti.Kışladan da bir haber gelmiyordu artık Güvendikleri dağlara KAR yağmıştı. Bakın ne demiş ÖZ-KÖKÜK ; ************ ............... Yine de içimden bir ses diyor ki, tanıdığım Abdullah Bey, fazlasıyla hak ettiği bu koltuğu, kendi arzusu ile reddetmelidir. Ülkesi kendisinden bu zarif jesti beklemektedir. Hak edilmemiş koltuğa oturmak yüzsüzlüktür. Bu hakkı reddetmek ise şövalyeliktir. Ben, Sayın Gül’den işte bu şövalyeliği bekliyorum. .................... http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...id=61&a=667960 ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yalvar yalvar k.....
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() it gibi yalvarsınlar böyle.. >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() canları istiyor Gül vazgeçsin canları istiyor Erdoğanın Gülle arası açılsın canları istiyor Abdullatif Şener muhalefet olsun ne garip iştir bu..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ya bu adamlara gülüyorum zavallılar
![]() Diz çökün hepiniz .... Bunlar adamı bir kaşık suda boğar Şimdi ne olur Gül vazgeç çankayadan diyenler yarın ona sövmekten uzak duramaz Timsah yürekli vahşiler, Hasan KARAKAYA'nın Tavukların yağlanması yazısını ŞİDDETLE tavsiye ederim.Bulup hemen okuyun ![]() ÖZ-KÖRÜK de burada yalvara dursun, yağın etkisi geçtiya ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |