06-01-2008, 11:29 | #1 |
Babacan: ‘Sözümün Arkasındayım’
Babacan, Türkiye'de Müslüman çoğunluğun da dinsel özgürlükle ilgili sorunlar yaşadığını söylemişti...
Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın “Müslüman çoğunluk da dini özgürlüklerle ilgili sorun yaşıyor” sözleri, AKP'nin Kızılcahamam kampında milletvekillerinin en büyük merak konusu oldu. Milletvekilleri, Babacan'a “Ne dediniz de ortalık karıştı?” dediler. Bazı milletvekillerinin bu konudaki rahatsızlıklarını Babacan'a hissettirdikleri de iddia edildi. Babacan'ın ise şunları söylediği öğrenildi: “Azınlıkların sorunlarını sordular, ben de 'Müslümanların da sorunları var' dedim. Sözlerimin arkasındayım, bu sorunları da aşmamız gerekir.” Haber Editör
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-02-2008, 00:25 | #2 |
evet bende destekliyorum bu sözünü... sonuna kadar
|
|
06-02-2008, 00:26 | #3 |
Bende destekliyorum
Ali Babacanı gündemi değiştirmeye çalışıyorlar olmayan bir şeyi söylememiş zaten olan bir şeyi söylemiş.. |
|
06-02-2008, 00:28 | #4 |
alıştık biz bunlara. artık herşeyi çarpıtıp çarpıtıp kamuya sunuyorlar. millette vay demek böyle demiş diye veriyor yaygarayı
|
|
06-02-2008, 10:02 | #5 |
Haber, kartelci medyaya öyle bir yansıdı ki sanki sayın Babacan gidip bizi şikayet etmiş. Adamlar ülkemizdeki azınlık haklarından dert yanarken Babacan bu cevabı veriyor. Yani "it doydu haydar kaldı" meselesi.
|
|
06-02-2008, 13:28 | #6 |
müslüman insanların dinsel özgürlüğünde bazı problemlerin olması,bu konuların hristiyan kulubüne,ağlar gibi anlatılmasını gerektirmez. müslümanların dinsel özgürlüklerini kısıtlayanları hristiyan kulubune şikayet ettiğiniz gibi,avrupa da hz MUHAMMED in karikatürlerini çizen aşağılık insanları da şikayet etseydizin ya. roj tv nin yayın yapmasına hala izin veren danimarka ya nota çeksenize.tabii bu nota müzik notası değildimi? polis arabasından pkk bayrağı sallanan almanya yı şikayet etseydiniz yaaaaa.soydaşlarımızı diri diri yakan aşağılıkları şikayet etseydiniz yaaaa ben böyle bir örnek daha görmedim.bir ülkenin dışişleri bakanı gitsin de kendi ülkesinde olan yanlış olayları anlatsın,olayların faillerini elimine edeceğine avrupa birliğine şikayet etsin.ülkesinde muktedir olabilen kişi gidip te sağ da solda ağlanmaz. sayın babacanın bu yaptığını myanmar cuntasının muhalileri bile yapmaz.yapmadı da.... |
|
06-02-2008, 13:32 | #7 | |
Alıntı:
|
||
06-02-2008, 13:36 | #8 | ||
Alıntı:
|
|||
06-02-2008, 13:39 | #9 |
Mhpliler DE tahmin ettiğim gibi rahatsız. Sorunu kaşımak hoşunuza gitedi tabii. Eee ne olsa aynı sistemin aynı ürünlerisiniz. Ha CHP ha siz.
|
|
06-02-2008, 13:39 | #10 |
Orada azınlıktan bahsedilen şey etnik bir ayrım değildir. Gayrimüslimlerdir. Ülkemizin rakamda yanılıyor olabilirim %95 küsuru müslüman. %5'lik kesim ise gayrimüslim. Bu gurup azınlık tanımına giriyor ve cumhuriyet kurulduğunda bile azınlık haklarıyla ilgili anlaşmalar yapılmış, orada da tanım "azınlık" olarak geçmiştir. Yoksa azınlıktan kasıt, etnik bir ayrım değil.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|