AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-06-2008, 17:38   #11
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Haşim Kılıç'tan SON AÇIKLAMA
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
yazık üzüldüm bu adama.harbi delikanlı bi adama benziyor.akpartinin yaptığı yanlışlıklar yüzünden mahkemede vicdanı yönünde oy kullandığında hep tek kalıyor....hep o vicdansızlara karşı mahçup kalıyor..

367 de de öyle oldu,başörtüsü olayında da.kapatma davasında da aynısı olacak...2 sene daha bekleyip haşim kılıç gibi adamları oraya atayıp mahkemenin aritmetiğini değiştirseydiniz,şimdi her şey çok güzel olacaktı.
Güzel kardeşim Bu Ak partiye karşı bilenmenizin yerine bilenme yönünüz sistem ve kokuşmuş düzenin etrafında kenetlenen koltuk sevdalıların yönelik olsa idi samimiyetinizi anlardım , bu gün milletin derdi ile dertlernip her şeye rağmen kendini bu zorlu sürece sokması AK partinin ne kadar dava için mücadele verdiğinin kanıtıdır , ama sistemin kölesi olmak bazıları için şiar ise bu kaosu kendi lehine cevirme azmide o kadar etik dışıdır. Bu sürecte Anayasal düzen ve hukukun kaltletilmesi acık şekilde orta da iken bunun yanında siyasi bir kazanç uğruna partilerin üstüne yüklenmeyide anlam veremiyorum
sayın yalçın.zaten koltuk sevdalılarına olan kinimiz her zaman içimizde daimdir.bunu her seferinde dile getirmeye gerek yoktur.bu anayasa mahkemesinin bazı üyelerinin hakkında konuşmak bile boş.hakkında konuşmaya değer değil.burda kendimce akpartinin olayı yönetememe sorunu olduğunu görüyorum.ve bu görüşlerimi sizinle paylaşıyorum.

anayasa mahkemesindeki sezarın kalıntıları zaten yapmaları gerekeni yaptılar.zalim zalimliğini yapacak.ama siz zalimlerden daha akıllı olmazsanız zalimlere dolaylı olarak yardımcı olmuş olursunuz.isteyerek ya da istemeyerek.ben akpartiden daha akıllı bir politika beklerdim bu konuda.netekim 5 yıldır çok güzel bir şekilde yönettiler bu konuyu.sezar ın emekli olmasını beklediler.

her şey bu kadar güzel giderken ne diye zamanı gelmeden ispanya da bu konuyu açtı ve işlerin bu noktaya gelmesine neden oldu.bu husus tartışmaya değer bir husustur.
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)