06-06-2008, 19:36 | #11 | |||
Meclis, bu kararı yok sayabilir mi?
Alıntı:
Tabi kaldırılabilir cogunluk saglanırsa ama anayasa mahkemesinin kapanması da anayasa mahkemesine gitmesin |
||||
06-06-2008, 19:40 | #12 |
Bak onu düşünemedim maalesef tüh ... evet ya, Cehalet sancağını taşıyan, Anyasa mahekemesine üye atayan Bir CeHalet Pe var bu ülkede, haklısın ... ;)
Ama biz "kadrolaşarak" onu da çözeriz hani ... |
|
06-06-2008, 19:45 | #13 | |
Alıntı:
evet anayasa mahkemesine kendi dusuncelerinizdeki üyeleri atayıp bu sorunu cozebilirsiniz ama buda anayasa mahkamesinin kararını yok saymak degildir ve anayasa mahkemesi sessiz kalırsa boslugu baskaları doldurur bu sefer Generaller konusmaya baslar Ama orayada kadolarınıza atayabilirseniz bu is bitmis demektir |
||
06-06-2008, 19:48 | #14 |
Güzel senaryo hazırlamışsın, sen orasını bize bırak ... ;)
|
|
06-06-2008, 19:49 | #15 | |
Alıntı:
Elbet devleti korumak isteyen bazı gucler bunların farkındaki buraya yazılabildigine gore farkındadırlar. Oturup izleyeceklerinide sanmıyorum dikkat edin planlarınız ters tepmesin Sonra bu gunleride ararsınız |
||
06-06-2008, 19:51 | #16 |
CHP Genel Başkanı “Başbakan tartışmaları bıraksın hesap vermeye hazırlansın, bunu söylemekle yetiniyorum” dedi. Baykal sağlamcı ve bu konularda sonuç alabilen bir siyasetçidir. Kendisini emin olmadığı bir konuda riske etmez
Aynı uyarı Rahmetli Menderese İsmet Paşa tarafından verildi Sizi ben bile kurtaramam... |
|
06-06-2008, 19:52 | #17 | ||
Alıntı:
Bu günler, gelecek olan güzel günlerin hazanı ... Gelecek adına sancı çeken biz olalım . İstikbalimiz, köhne zihinlerden, örümcek beyinlilerden, korteksiz sinelerden kurtulabilsin ... Biz bu yola baş koyduk, binler baş da feda olsun. ;) |
|||
06-06-2008, 19:53 | #18 | |
Alıntı:
|
||
06-06-2008, 19:55 | #19 | |||
Alıntı:
Haklısın Cumhuriyet yoluna da bu ulkede canlar baslar konuldu Halada konulur |
||||
06-06-2008, 19:56 | #20 |
Başı ezilecek olanların çırpınışları da fayda vermeyecek ... Böcek aramaya devam. Nice böceksiz Cumhuriyetlere ... ;)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|