06-07-2008, 14:44 | #1 |
MİLLİ İRADEYE İHANET MİLLİ LİDERE HAKARET!
Vakithaber'den
M.Fatih Gediman [email protected] 7 Haziran 2008 MİLLİ İRADEYE İHANET MİLLİ LİDERE HAKARET! BU DEVİRDE CUMHURBAŞKANI DEĞİL YARGIÇ OLACAKSIN Allahın selamı inananların üzerine olsun… Birbirine “Ben daha özgürlükçüyüm” diyerek kendilerini kabul ettirme çabasında bulunan, didişerek - küfürleşerek tezlerini kabul ettirmeye çalışan büyük(!) üstadlarımız bütün gündemi ellerine almış mıncıklarken bizim gibilere pek uzun yazılar yazmak düşmez. O sebeple kısa kısa geçeceğim, …Ve fakat; Üstadlarımız birbirlerini yiyedursun, milli iradeye, milletin ta kendisine ‘HADİ ORADAN’ denilen son kararla azgın azınlığın bayramının birinci gününe girdik geçenlerde… Milletin seçtiklerinin, yine milletin istediği kendi yaşam ve inanç tarzına getireceği özgürlüklerin kısmen de olsa geriye verilmesi adına atılmış bir adımın, püskürterek geriye çevrilmesi ile karşı karşıya kaldık. “Haydi kızlar okula” safsatalarıyla kampanyalarını markalaştırırken “Bazı kızlar okula” sinsiliğini de sistemin tam göbeğine yerleştiren zihniyetin zaferi ile sonuçlanan Yüce mahkeme skandalı… Başörtüsü ile üniversiteye girme ümidinin artık gerçekleşeceğini düşünen kardeşlerimiz 11 elin 9 unun baskıcı kafa lehine kalktığına şahit oldu. Merhum Cumhurbaşkanımızın iki eli olarak gördüğüm mümtaz şahsiyetlerin dışındaki yargıçlar kaldırdığı ellerle milletimize “Sizin kararınız, seçiminiz hiç önemli değil, aslolan siz inananlara yıllardır baskı, zulüm ve işkence yapan zihniyetin egemenliğidir” mesajını vermişlerdir. Biz Müslümanlar umarız ve rabbimizden dileriz ki yüce mahkemenin ne kadar küçük olduğunu asıl YÜCE MAHKEMEDE “Münker & Nekir (a.s.)” ların şahitliğinde hepimiz göreceğiz… Kısa keseceğiz demiştik kestik. Bundan sonrası geniş koltuklu analiz ustalarımızın işi. Artık kim kime söverse… HOCAYI NE DE ÇABUK UNUTTUNUZ? Evet… Görmediğiniz bir konu… İslami medya! Siyasal irade! Vefalı öğrenciler! Neredesiniz? Ne de çabuk unuttunuz hocanızı? Hocamızı? Savunan adamı? Artık ona ihtiyacınız mı kalmadı yoksa? Yoksa kiminiz istediğiniz makama, kiminiz de istediğiniz tirajlara mı ulaştınız? YAZIKLAR OLSUN! Efendim! Anlayamadım? “..E ama siyasal dengeler” mi dediniz? Öyle duyar gibi oldum.... A benim mücahitlerim! Bu ülkede ne zaman dengeler düşünüldü? Kim düşündü de siz köprüyü geçmek için... mantığıyla koltuklarınızın bile mimarı olan zatı sildiniz? Müslümanlar istediği gibi yaşayacak korkusuyla sokaklara dökülenler düşündü mü dengeyi? Müslümanlar bizimle eşit haklara sahip olacaklar diye sağı solu bombalayanlar düşündü mü dengeleri? Türkçe ezan okutanlar, Kur’an-ı yasaklayıp, kabeniz sizin olsun diyenler düşündü mü?.. Ya bizim de inançlarımız, hassasiyetlerimiz, duygularımız olduğunu? Vefalı politikacılar! Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 'ev hapsi' denilen soytarılığa mahkumiyetini derhal bitirmelisiniz ya da BİTİRTMELİSİNİZ! Vefalı gazeteciler! Elinizden tutan, gazetelerinizi gazete, dergilerinizi dergi, televizyonlarınızı televizyon yapan adamı ne çabuk unuttunuz? Her gün kurumlarınızdaki günlük başarılarınızı manşetlerinizden öttüreceğinize, parti kurmak için zemin yoklayıp, para bulmak için ağız koklayacağınıza dününüze bakın ve gerekeni yapın. Gerekeni yapın ki, şu bizim yüce mahkemelerden de yüce olan mahkemede, zulüm ve baskılarına demokrasi kılıfı giydirip halka hayvan muamelesi yapanlarla aynı sandalyede savunma yapmak zorunda kalmayın. HOCANIZA SAHİP ÇIKIN… AZGIN AZINLIK TEPENİZE ÇIKMADAN. Vesselam. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ SONUÇ olarak konuları ortada bırakmayıp bağlamak gerekirse; 1- Ülkede artık hiçbir aklı başında gencimiz, “Ben siyasal bilgiler vb. okuyup Cumhurbaşkanı, Başbakan, Vekil olacağım diye çamurun içinde debelenmesin. Kısa yoldan bir hukuk fakültesi bitirip, YÜCE MAHKEMELERE(!) zıplamaya baksınlar. Zira ülkeyi kimin yönettiği ortada değil midir? 2- Başörtüsü konusunda Ak Parti her an kapatılabilme ihtimalini düşünerek bu millete bir hayırlı iş daha yapmak istiyorsa, kapanmadan acil bir şekilde REFERANDUMA gitmeli ve üniversite-lise zırvalarını bırakıp bu toprakların her metrekaresinde özgürlüğü halkın tescili ile temin etmelidir. 3- Tavizi hep biz vereceksek, dengeleri hep biz düşüneceksek, BIRAKIN YATSIN HOCALAR, LİDERLER HAPİSLERDE… Ama unutmayalım ki elbet bizim de yatacağımız bir çiyanlı toprak bulunacak. O gün orasının cennet bahçesi olmasını beklerken, dengelerini dünyada belirlediğimiz CEHENNEMİMİZ olacak. Allah saklasın… Selam ve dua ile… M. Fatih Gediman Kaynak: http://www.vakithaber.com/artikel.php?artikel_id=101
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|