![]() |
#1 |
![]() Geçtiğimiz günlerde eş cinsellere verdiği destekle gündem olan AKP Mersin Millet Vekili Üskül Başörtüsüne de karşı....
AK Parti'li Zafer Üskül, AİHM'nin türbanla derse girmek isteyen iki öğretmeni haksız bulmasına destek veren Üskül, Eşcinsellerin ise haklarının korunacağı sözünü vermişti. Devami : http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=49696.0
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yahu bu parti komünist partisimi be bir tek düşünce bit tek tip insan olacak adam haklı türbanla ilgili görüşlerinde eşcinsellik mevzusu saçmalama ama türbanda haklı ne bu böyle ya benim sin ya kara toprağınsın siyaseti ile bu iş yürümez Nasıl demokratik bir parti bu
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Chp nin Önder Sav a yol göstermemekle elestirenler Zapzu da oldugu gibi zafer üskül e de sahip cikmakta
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() eşcinsellere bile gösterilen anlayış başörtüsüne nasıl gösterilemiyor anlayamadım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() evet :hi:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() boşörtüsüne aslında karşı değiller...korkuları yaptırıyor bunları.....o yüzden acıyorum onlara :lipsrsealed:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ne demek yol gösterilsin mi? Ak Parti yönetimi Üskül'ün böyle olduğunu önceden bilmiyor muydu?
Madem merkez partisiyiz deniyor; buna sadık kalınsın. Kesinlikle yol gösterilmeli seçeneğini işaretleyenleri görünce çok şaşırdım. Kendimi Saadet Partisi'nin platformundaymışım gibi hissettim. Ak Parti yüzde kırk yedi oyu Zafer Üskül, Ertuğrul Günay gibi insanlar da Ak Parti'de olduğu için aldı. Mantıklı muhalefetin olmadığı yerde mantıksız diktalar girer devreye! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
hirsiz akp li ise dokunma chp li veya diger partili ise üzerine huzum sonrada adaletin yerine getirilmesini bekle |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Şimdi üstad sen benim Önder Sav için istifa etsin dediğimi nerden çıkarıyorsun? Herkes görüşleriyle rengini belli eder. Zafer Üskül de rengini seçimden önce de bildiğimiz bir insandı. Ak Parti de Üskül'ü safına alırken bunu bilerek ve isteyerek yaptı ki, Üskül gibi düşünenler de ( başörtüsü konusunda değil genel anlamda ) Ak Parti'ye oy versinler.
Şimdi her şey zaten çok önceden bilinirken Üskül çıkıp başörtüsü aleyhinde bir şey söyledi diye bu adama derhal yol verelim demek Ak Parti'nin kuruluş zihniyetine sığmaz; kendisiyle çelişmiş olur. Haksız mıyım? Ayrıca ben başörtüsünün serbest olması gerektiği konusunda kendi çapımda elimden ne geliyorsa yapan bir insanım. Benim yaptığım Üskül'ün başörtüsü konusundaki düşüncesini savunmak değil; bir çelişkiyi dile getirmek. Umarım anlatabilmişimdir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|