06-09-2008, 19:27 | #31 | ||
bir erkek nasıl çıldırtılır
Alıntı:
|
|||
06-09-2008, 19:27 | #32 |
Karı dırdırımı cok fena yaaaaa oooooffffff :D :D
|
|
06-09-2008, 19:35 | #33 | |
Alıntı:
|
||
06-09-2008, 19:35 | #34 |
Bana uyarlanmışı :D
KADIN- RIDVAN ERKEK- Söyle. KADIN- . . . . . . . . . . . . ERKEK- Söylesene! KADIN- Acelen varsa söylemiyim. ERKEK- Acelem yok ama çıkıcam, söyle KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme. ERKEK- Ya niye üstüne geliyim. Bişey söylemiycek miydin? KADIN- Yok bişey yok. Ne söylicem ki sana? ERKEK- Yanlış anladım demek ki. Çıkıyom ben o zaman. KADIN- Çık sen, çık. Hep kaç! ERKEK- Yok kaçırmam otobüsü bugün. Bak daha onbeş dakka var. KADIN- Altında kalırsın inşallah! ERKEK- Ne? KADIN- Bişey söylicem demiştim. Ama beni dinliycek zamanın yok tabii. ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? KADIN- Git, tamam git! ERKEK- Hey allahım! Ben gene yanlış anladım o zaman. Söyle,dinliyom. KADIN- Heeeee! Beş dakka kalmış otobüsün kalkmasına. Söyle söyle diyip. ERKEK- Euzübillahiminnnn. . . KADIN- Ne? ERKEK- Yok bişey. Söylicen mi? KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini alıyom.Arkadaşların özlemişlerdir seni. ERKEK- Hayatım, her gün görüyorlar beni. Niye özlesinler? KADIN- Özlerler. Onları can kulağıyla dinlersin çünkü. Nedense işe giderken çok neşeli oluyorsun. Ne bekliyorsa seni orda. ERKEK- Bi dolu iş bekliyo. Ne beklicek ki? KADIN- Biliyorum o işleri. iki ayaklı, boyalı, parfümlü işler. ERKEK- Yok artık, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba. KADIN- Evet bozuk. Sabahtan beri peşinden koşuyoruz, bişey söylicez diye. ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri. KADIN- Sorun da bu zaten. Söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun susuyorum.Benim söz hakkım mı var bu evde?r: r: ERKEK- Güzel karıcım niye olmasın! Ya, ben sana ne zaman sus dedim ki? KADIN- Bi de deseydin. Konuşmaya da hakkım olmasın. şu televizyon benden değerlidir bu evde. ERKEK- Yok artık o kadar da değil, iyice abarttın. Senin canın sıkkın anladım. KADIN- Ne? O kadar da değil mi? ERKEK- Değil tabii. KADIN- Yani ona yakın. Anladım. Avukata gidiyorum. ERKEK- Ne? - KADIN-Avukata gidiyorum. Bu iş biter. Hüüüüüüü! ! . . .. . ERKEK- Ya, ne dedim ki ben şimdi? KADIN- Allahım bi de soruyo. Hemen gidiyorum. ERKEK- Nereye? KADIN- Bi telefunkenden değerli olmadığım bu evden gidiyorum. ERKEK- Hey allahım. Her lafı ters anlamak zorunda mısın? KADIN- Oha! ERKEK- Hayır güzelim. Yani her şeyi yanlış anlıyorsun, onu söylüyorum. KADIN- Hayvan! ERKEK- Sensin lan hayvan kendine gel :D KADIN- Bu iş burada biter ERKEK- Ohh be kurtuluyom manyak karıdan her sabah bıktım beee ben alttan aldıkça bu tepeme çıkıyor KADIN- Kaba şey nolcak ERKEK- Allahım hala konuşuyor off lan ben işe gidiyom akşam yemek yapmayı unutma KADIN- Zıkkımın dibini yee hemi ERKEK- Hösstt kendine gel kadın çakarım heeee :D nasıl ama kısadan işlemi hallediyorum çekemem fazla laf başım ağrır :D |
|
06-09-2008, 19:38 | #35 | |
Alıntı:
|
||
06-09-2008, 19:42 | #36 |
RDönmezs senin eşine yazık ya sen çok kötüsün :D
|
|
06-09-2008, 19:43 | #37 |
Rsdönmez kardeşim taktiğin bi yerde güzel ama çok fazla konuşmuş oalcaksın .. O kadar muhattap olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Dırdıra başlayınca ya hemen kendini dışarı atacaksın. Yada uyumaya başlayacaksın.. Ama kesinlikle cevap vermeyeceksin
|
|
06-09-2008, 19:46 | #38 |
oo rıdvanın gelecekteki eşi yandı valla yazık :D
|
|
06-09-2008, 19:49 | #39 |
çok güldüm ya. RDönmezs bak sonuna kadar sabrediliyormuşuz biraz daha dişini sıkarsan kavga olmayacakmış demek ki görünüşe göre..
|
|
06-09-2008, 19:54 | #40 |
Çok güzeldi seleme gülmek iyi geldi sağol +
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|