AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-10-2008, 15:48   #1
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart Meğer 2 bin 894 kişilermiş...
Meğer 2 bin 894 kişilermiş!

“Son kurtarıcı” Tuncay Özkan şokta! Günlerce duyurusunu yapıp, üç gündür yayında tuttuğu “Tuncay Özkan ne yaptı, nasıl yaptı, niçin yaptı?” başlıklı yazısı bugün itibarıyla sadece 2 bin 894 defa okundu. Yazıya gelen yorum sayısı da 15’de kaldı.

Tuncay Özkan için yolun sonu göründü. Üyeliği, görüş belirtmeyi bile SMS üzerinden paralı hale getiren, yapacağı toplantılardaki ikramların masrafını dahi “bize poğaça, börek, kek getirin” diyerek örgüt üyesi kadınlara yıkan, mitinglerde uçurtma satan Tuncay Özkan, Kanaltürk’ü satmasının ardından Biz Kaç Kişiyiz kitlesini eskisi gibi kandıramaz oldu.

BİR HAFTA DA DUYURUSUNU YAPMIŞTI
Kanaltürk’ün satışının ardından yoğun eleştirilerle karşı karşıya kalan Tuncay Özkan, geçtiğimiz haftadan itibaren www.bizkackisiyiz.com isimli sitesinde “çok önemli açıklamalar” yapacağı duyurusunu yayınlamaya başladı. “Tuncay Özkan ne yaptı, nasıl yaptı, niçin yaptı?” başlıklı duyuru, bir haftaya yakın bir süre sayfanın en tepesinde ve geniş puntolarla yer aldı. Özkan, nihayet önceki gün açıklamasını yayına koydu. Bugüne kadar dile getirilen savunmaların alt alta yazılmasından oluşan açıklamanın “gördüğü ilgi” ise Özkan ve ekibini hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü, Tuncay Özkan’ın yazısı, sitedeki ortalama bir yazı kadar bile ilgi görmeyerek, üç günün sonunda 10 Haziran Salı sabahı itibarıyla ancak 2 bin 894 kişi tarafından okundu.

BİNDE 2,5’LUK “TARAFTAR”
Bu sonuç, sürekli “1,5 milyona yaklaşıyoruz“ havasını basan Tuncay Özkan’ın Biz Kaç Kişiyiz hareketindeki üye sayısı hakkında da şüphelerin doğmasına yol açtı. Bugün itibarıyla “1 milyon 278 bin 441 kişi” olduklarını açıklayan site yönetimi, Özkan’ın yazısının altına koydukları “2895 defa okundu” yazısı ile toplam taraftarın sadece binde 2,5’luk kesimi tarafından takip edildiklerini de itiraf etmiş oldu. Kendi sitesinde Tuncay Özkan’a yönelik ilgisizliğin bir başka göstergesi de yazının altındaki yorum sayısında ortaya çıktı. Buna göre, Özkan’ın büyük reklamlarla duyurduğu yazısına yapılan yorumlar 15’le sınırlı kaldı. Oysa sitede, sıradan bir üyenin yazısı bile ortalama 15-20 civarında yorum toplayabiliyor.

BREH! BREH! BREH! “BENİ WOLFOWİTZ İSTEMEDİ”
Tuncay Özkan’ın “savunması” ise yine kendisini fazlasıyla önemseyen satırlarıyla tebessümler yol açtı. Özkan yazısında, 2003 yılında kartel medyasından kovulmasından başlayarak bugüne kadar geçen sürede yaptıklarını anlattı. Dönemin ABD Savunma Bakan Yardımcısı Paul Wolfowitz’in kendisini istemediğini, bu nedenle 2003 yılında Başbakan Erdoğan’ı kovulması için aradığını, Erdoğan’ın da Akşam-Show Grubu’nun sahibi Mehmet Emin Karamehmet’i arayarak baskı yaptığını iddia eden Özkan, işten atılma sebebi ile ilgili olarak ise “Çünkü Irak savaşına karşı çıktım” dedi. Özkan, yazısında şu “inciler”i de sıraladı:

“22 Temmuz gecesi yayında kavruldum sonuçlar açıklandıkça, yandım Türkiye’m için. Ertesi gün sokakta insanlar acıyan gözlerle baktılar gene bana. Sonra Kanaltürk’de her gece anlattım niye faşizme teslim olmayacağımızı. 1 milyon yürekli vatansever istedim, 1 milyon 300 bin kişi geldi. Vay sen misin bunu yapan. Artık maliyenin eli gırtlağımızda. Herkes peşimizde. Ergenekon nidalarıyla, Tuncay’ı tutuklayın naralarıyla dolaşıyorlar. Tam 6 aydır çalışanlar maaş alamıyor. İçerde isyan çıkıyor. Konuşuyorum anlatıyorum, ikna oluyor işe dönüyorlar. Çalışanlar ya sat ya sat diye baskı yapıyorlar. Konuşunca rahatlıyor, işe dönüşüyorlar. Ama artık zor çalışıyorlar. Programlar için kanalda çekim yapacak kameraman kalmadı, dekorcu arkadaşları kameraman yaptık, çekimler kötü.

GELİN TÜKÜRÜN MEZARIMA
Satın almak istiyorlar kanalı, ama alıcılar Fetullahçı, ne yapmalı? Başka kimse almıyor, yalvarıyorum, rica ediyorum, alın diyorum bizden kimse almıyor... Faşistlerle bunu yapanlarla Türkiye’yi parçalamak isteyenlerle görülecek hesabım var. Ölmeyeceğim. İnadına yaşayıp, savaşacağım. Tuncay Özkan‘ın ölüsü bırakırsa Mustafa Kemal’in sancağını, gelip tükürün mezarıma. Ben artık iktidar istiyorum. Tuncay Özkan’ın halkla buluşmasına engel olunması zorunluluktur. Çünkü halkla buluşur iktidara gelirse... Doğan güneş karartılmalıdır. Mustafa Kemal, Sakarya’nın doğusuna çekildi diye savaş mı kaybetti?”

(Murat Unay – habervaktim.com)

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)