AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-12-2008, 18:18   #31
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Kemalistlere Mahçupyan Dersi
Ayrıca buraya kopyalama yazılar koymak etik olmamakla beraber, barut bitiminin işaretidir.
Alt 06-12-2008, 18:23   #32
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Kopyalama yazılar barut bitimi o yüzden sıkıştığında buraya Mustafa Kemal Paşa'nın sözlerini kopyala yapıştır yapıyorsun değil mi?

Kemalizmi istemeyenlere bakalım...
Geçen günlerde okuyorum internette Türkiye'nin içe kapalılığının sebebi Kemalizmmiş.Söyleyen Avrupalı...
Kemalizm BOP için tehditmiş.Kim söylüyor Amerikalı....
Kemalizmin özü bağımsızlıkmış.Sömürgelerine zarar veriyormuş.Kim söylüyor Fransız...
Kemalizmin TSK tarafaından silahla korunduğu söylenmekte.Kim söylüyor....AntiLaik düzeni savunanlar...
Başka söze gerek var mı?Kemalizmi kimin istemediği ortada...
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 18:25   #33
Kullanıcı Adı
politikaci
kemalizm ne ya allah allah :D bunlar işi iyice oyuna çevirdiler ;)
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 18:37   #34
Kullanıcı Adı
LüGaT
Alıntı:
Kopyalama yazılar barut bitimi o yüzden sıkıştığında buraya Mustafa Kemal Paşa'nın sözlerini kopyala yapıştır yapıyorsun değil mi?
Ben kemalistler gibi yobaz değilim, şeytan bile yeri geldiğinde doğru söyler. 8)
Alıntı:
Geçen günlerde okuyorum internette Türkiye'nin içe kapalılığının sebebi Kemalizmmiş.Söyleyen Avrupalı...
Kemalizm BOP için tehditmiş.Kim söylüyor Amerikalı....
Kemalizmin özü bağımsızlıkmış.Sömürgelerine zarar veriyormuş.Kim söylüyor Fransız...
Kemalizmin TSK tarafaından silahla korunduğu söylenmekte.Kim söylüyor....AntiLaik düzeni savunanlar...
Başka söze gerek var mı?Kemalizmi kimin istemediği ortada...

Bu da bir barut bitmesi midir, Avrupalıların sözüne itimat etmeye başladınız Hani Aihm Başörtüsü kararına sarılma gibi ;)

Sen ötekini tepeden inme tanımlarla tanımlamayı bırakmadıkça objjektif bakamazsın.

Şu söyleyenlere bakalım:

Türkiye'nin içe kapanıklığının sebebi kemalizm değilmiş. Kim söylüyor, yıllarca düşüneni, konuşanı hapse tıkan, irtica havucunu gösterip bankaları boşaltan, başörtülü hanımları üniversiteye almayan kemalistler. Kim söylüyor? Şu AB sürecinden kurtulsak da ağzıızın tadıyla darbe yapsak diyen sözümona bağımsızcılık söyleminde bulunanlar.

Kemalizm BOP için tehdit değilmiş? Kim söylüyor kemalistler. Bopun ucundan kıyısından ülke menfaatine katacağımız projeleri olduğunu düşünerek bakalım. Arap sermayesine kim karşı kemalistler. Neden karşı ? Çünkü ülkenin menfaati için(!) birilerinin arap düşmalığı yapması lazım. Neden karşı çünkü ırkçılık duygusunu tatmin etmenin başka yolu yok. Ab. İle teknik proje gelecekmiş, siyasete hukuka, teknolojiye...Kim karşı? kemalistler. Yabancı hukuk sistemlerini Türk hukukuna kodifiye eden kimdi ? Kemalist olmayan Gazi.

Kemalizmin özü bağımsızlıkmış.Sömürgelerine zarar veriyormuş.Kim söylüyor Kemalistler. Fransa'nın laiklik anlayışına tapan, sömürgelerinde uyguladığı dini hürriyet ksıtlamalarına, kimlik erozyonuna dişlerini sivriltim avuçlarını ovarak bakan kemalistler. Kim daha Frazsızca yaşıyor, kemalistler, kim bu ülkenin halkına Fransız kemalistler.

Kemalizmin TSK tarafından silahla korunmadığını kim söylüyor, kemalistler. Onlara sadece gülüyoruz

Yaşasın kemalizm 8)

Alt 06-12-2008, 18:42   #35
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Ne diyeyim ki ben yobaz bir Kemalistöişim.Avrupacıymışım.Yine de senin ağzından Yaşasın Kemalizmi duydum ya....Ölsemde gam yemem.
Alt 06-12-2008, 18:43   #36
Kullanıcı Adı
politikaci
yaşasınn kemalizm .. al sevin istediğin kadar nasıl olsa seçimlerde çok üzüldünüz bizde kıyak yapalım :D
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 18:45   #37
Kullanıcı Adı
LüGaT
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Ne diyeyim ki ben yobaz bir Kemalistöişim.Avrupacıymışım.Yine de senin ağzından Yaşasın Kemalizmi duydum ya....Ölsemde gam yemem.
Sen hakikatin merkezine kendini sana göre kemalizmi koyup gereksiz bir ideoloji idealeştirmesine gidiyorsun. İdeolojiler hiçbir şeydir. Sadece araç.
Alt 06-12-2008, 18:48   #38
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
yaşasınn kemalizm .. al sevin istediğin kadar nasıl olsa seçimlerde çok üzüldünüz bizde kıyak yapalım :D
Seçimlerde iktidar olmasını savunabileceğim aday yoktu...
Mecliste bişeyler savunur diye Cevizoğlu'na oy verdim.O da seçilmedi.Zaten binde 4 aldı.Üzdü beni aslında...

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)